Емка, МСХ, ХЕС, а със тях и ХИКА и Ст.Планина - показват наченки на преминаване през шока, Алтерко, СФТРД, Спиди - си минават чудесно през кризата...чакаме и други птички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас. Ще се видим на Софикс 300.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАко си вярваш на думите можеше да шортиш през Експат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЗапочна втората вълна на Ковид-19. Скоро започва и втората вълна разкешвания на БФБ. Таргет 300 пункта Софикс. Да не кажете, че не съм ви предупредил
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Що бе? Напоследък е доста арно при някои хартии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е тук ситуцията при вас?Надлъгвате ли се?Надъхвате ли се?Мен ако питате си е загуба на време на бфб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ние затова и не те питаме. Просто знаем какво ще ни кажеш. Ти гледай с тира всичко да е наред и да има товари а ние ще си гледаме борсата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е тук ситуцията при вас?Надлъгвате ли се?Надъхвате ли се?Мен ако питате си е загуба на време на бфб.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар