If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
https://www.investor.bg/evropa/334/a...evropa-314593/
SAP -22%. Къде са феновете на т.н. ИТ, Софтуер компании, ТСБ, Алтерко, Сирма и т.н.?
-22% Дами и Господа...Колко от нашите Пенсионни, които управляват пари за пенсия, която НЯМА ДА ИЗПЛАЩАТ ЗАЩОТО ОТНОВО ОТИВА С НОИ имат в портфейлите си тоя мастодонт и не са предвидили тоя спад? ХАК ДА ИМ Е. Мисля доста често се намира САП по баланските им. Също и Алтерко и ТСБ които ги чака дори много по-лоша съдба, защото все пак не са САП. ЗА КАКВО ГОВОРИМ?!! Очедушие, безхаберие, неграмотност, липса на визия, корупция.
Значи, сега очакванията са от Втората вълна, локдауни, нов президент на САЩ да има Срив, нещо като при САП, за един два дена -20,-30%, за седмица -40%. Дами и Господа, ние това го играхме вече 2020. Ако питате мен, няма как в една година да има два такива срива, ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ПОМОЩИ, ПОДКРЕПА ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИТЕ. При все, че всички които очакват Срива, очакват и догодина и ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ. Сега срив, а после инфлация....как да стане два пъти за една година и след няколко месеца инфлацията. Нещо като сега да купим без пари, а после да продадем на голяма печалба ХАХА.
Затова бягайте балонните САПове, Алтерки и т.н. и купуват тези които ще спечелят от инфлацията. СЕГА, А НЕ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ.
Да, дойде светлата дата, която с Дядо Коледа(y) сегиз-тогиз споменаваме
Ами до Хелоуйн ще дойдат отчетите за 3/4 от тази крива годинка.
Надяваме се някъде да се появи лястовиче
Но повече движение очаквам през декември
Да са живи и здрави всички именници, днес много готин ден!
...И не свършва
Да, разбира се, че чакаме. Ние тук винаги чакаме нещо. Другите пазари падна по време на финансовата криза но след това направиха рекорди. Паднаха заради COVID но се възстановиха. А ние тук 11-12 години не можем да стигнем нивата на които бяхме. Да, забравих, че ние чакаме. А какво всъщност чакаме???
Да, разбира се, че чакаме. Ние тук винаги чакаме нещо. Другите пазари паднаха по време на финансовата криза но след това направиха рекорди. Паднаха заради COVID но се възстановиха. А ние тук 11-12 години не можем да стигнем нивата на които бяхме. Да, забравих, че ние чакаме. А какво всъщност чакаме???
Емка, МСХ, ХЕС, а със тях и ХИКА и Ст.Планина - показват наченки на преминаване през шока, Алтерко, СФТРД, Спиди - си минават чудесно през кризата...чакаме и други птички!
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас
повече щях да ти повярвам, ако беше казал, че не шортиш през ЕТФА, защото ни жалиш нас с хартиите, да не падне много индекса
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас
Еми нека си пожелаем успех и по-добрия да "победи" . Ще се видим на Софикс 300.
Ако си вярваш на думите можеше да шортиш през Експат.
Коментар