If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Парадоксално, но истината е, че пазарът ни реагира негативно на Чакалнята и Банковия съюз на ЕЦБ. Което доказва защо е в сегашното си състояние. Липсва акъл, а овчедушието е завладяло целия пазар.
Налага се да приемем, че чакалнята е само шум за пазара. Също може да допуснем, че има своя вътрешна логика и интелигентност и е възможно да отчита повече фактори или с по-голяма тежест от чакалнята. Докато не приемеш, че е прав и действа като колективен орган на всички играчи, ще можеш постоянно да му се сърдиш и обвиняваш, но без особен успех. Зарежи я вече тази чакалня и гледай, да добуташ до момента, когато пазарът ще реши, да я отчете
Парадоксално, но истината е, че пазарът ни реагира негативно на Чакалнята и Банковия съюз на ЕЦБ. Което доказва защо е в сегашното си състояние. Липсва акъл, а овчедушието е завладяло целия пазар.
Франкфурт вече раздава и отнема лицензите на всички банки в България - Европейската централна банка (ЕЦБ) във Франкфурт е институцията, която от днес, 1 октомври, ще взима крайното решение за...
"Наричаният нежно от премиера "Шиши" ни е поръчал". Пламен Бобоков пред Свободна Европа
Депутатът от ДПС Делян Пеевски използва влиянието си в службите и прокуратурата, за да упражнява натиск над братята Атанас и Пламен Бобокови и техния бизнес. Целта му е да установи контрол над групата им за производство и преработка на акумулатори „Монбат“. Това твърди бизнесменът Пламен Бобоков в интервю пред Свободна Европа.
По думите му причината Пеевски да насочи интереса си към този бизнес са европейски субсидии за развитие на литиеви технологии в размер на около 10 млрд. евро. „Монбат“ притежава една от двете компании в Европа, които разработват собствено производство на такива батерии.
В САЩ може и да се правят пари ,но далеко сме от истината,че е най-доброто място за живеене и достатъчно е да погледнем какви урагани и
пожари опостушават двете крайбрежия.Ти си живуркаш в Чикаго и там ги няма тия работи ,но пък има суша а и наблизо има един супер вулкан
който може всеки момент да се активизира.
Чудесно ще стане ако изригне .Ще настане световен коланс.Студ като от ядрена зима ще скове света.Сиреч каквото за нас такова и за гол Хасан .
Ха ха това ми напомня че си одобрен да си направиш вноска за кола през комунизма. Някои и за 15 години недочакаха .
Никъде не сме влизали. Писали сме молба. Тя не е разглеждана, камо ли да има движение по нея
Оставете микро картината на месечна база. При нас макро рамката се промени коренно преди няколко месеца с влизането в ЕРМ2. Очакването на Еврото до няколко години е това, което променя всичко - какво тук значи някакъв си месец?
Ха ха това ми напомня че си одобрен да си направиш вноска за кола през комунизма. Някои и за 15 години недочакаха .
Никъде не сме влизали. Писали сме молба. Тя не е разглеждана, камо ли да има движение по нея
Остави глобалната икономика,лично за нас месец октомври може да се окаже отличен за финансови игри на борсата ,пък за после ще видим.
Оставете микро картината на месечна база. При нас макро рамката се промени коренно преди няколко месеца с влизането в ЕРМ2. Очакването на Еврото до няколко години е това, което променя всичко - какво тук значи някакъв си месец?
Май Бай Тръмп да бие, и да видим едно рали до Май догодина. Между другото мисля е ясно вече, че Ковид повече няма да има негативно влияние върху икономиките от това което сме видяли, до Юни догодина, когато се очаква вече да има повсеместни ваксини само ще намалява действието си, откоето икономиките ще растат - много или малко, но такъв ще е тренда, което предполага че сега се търгува това, че Ковид си отива Май-Юни догодина. Когато си отиде, хората ще се успокоят, ще решат, че е време за инвестиране на високите тогава цени и ще почне спад тогава.
Остави глобалната икономика,лично за нас месец октомври може да се окаже отличен за финансови игри на борсата ,пък за после ще видим.
Най-правилния ход който направих през живота си е че заминах за Америка.Първо обиколих света и второ направих пари които и 5 живота да живея в БГ никога няма да направя.Бил съм на едни от най-екзотичните острови които преди само гледах по Дискавъри .
В САЩ може и да се правят пари ,но далеко сме от истината,че е най-доброто място за живеене и достатъчно е да погледнем какви урагани и
пожари опостушават двете крайбрежия.Ти си живуркаш в Чикаго и там ги няма тия работи ,но пък има суша а и наблизо има един супер вулкан
който може всеки момент да се активизира.
Аз пък вярвам на Ташунко и ми е интересно да му чета постовете.
Защо на няколко потребитела в тази тема им се струва толкова странно, че той печели? - американските пазари направиха страхотни ръстове от март насам... моят портфейл също е при Тръмп... сигурно далеч по-малък от Ташунковия, но все пак с отлична доходност...
Според мен много правилно е постъпил, като е взел решение да емигрира отдавна в Щатите... ако беше си останал в България щеше да му се наложи да се занимава с ежедневни глупости, абсурди и безумия, като чекмеджета пълни с пачки в резиденцията на министър-председателя, и като умрялото, заспало БФБ, което за цяла година я рипне 2-3 пъти, през останалото време права линия...
Най-правилния ход който направих през живота си е че заминах за Америка.Първо обиколих света и второ направих пари които и 5 живота да живея в БГ никога няма да направя.Бил съм на едни от най-екзотичните острови които преди само гледах по Дискавъри .
Аз пък вярвам на Ташунко и ми е интересно да му чета постовете.
Защо на няколко потребитела в тази тема им се струва толкова странно, че той печели? - американските пазари направиха страхотни ръстове от март насам... моят портфейл също е при Тръмп... сигурно далеч по-малък от Ташунковия, но все пак с отлична доходност...
Според мен много правилно е постъпил, като е взел решение да емигрира отдавна в Щатите... ако беше си останал в България щеше да му се наложи да се занимава с ежедневни глупости, абсурди и безумия, като чекмеджета пълни с пачки в резиденцията на министър-председателя, и като умрялото, заспало БФБ, което за цяла година я рипне 2-3 пъти, през останалото време права линия...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар