Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеДали се отнася за нашите Пенсионни? Или те само такова име носят, НО нямат и идея да плащат пенсий.
Аз така и не разбрах с първата кохорта, отиват ли автоматично в НОИ и да се оправят, пито платено, седяли едни пари % взето, накрая НОЙ да се оправя?
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...-akcii-312550/
Сега си чакай да те спасява Алианц
Коментар
-
Дали се отнася за нашите Пенсионни? Или те само такова име носят, НО нямат и идея да плащат пенсий.
Аз така и не разбрах с първата кохорта, отиват ли автоматично в НОИ и да се оправят, пито платено, седяли едни пари % взето, накрая НОЙ да се оправя?
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...-akcii-312550/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
някой има ли инфо 1 лие продавача и кой е той?
Добри обеми вчера и днес, може би правим второто дъно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеДнес много пари влязоха ... може би това са "умните" .. , а глупавите излязоха
Добри обеми вчера и днес, може би правим второто дъно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Докато е в ръцете на мутрите от Пенсионние фондове ще е така. Толкова са големи за мащабите на БФБ, че могат да правят каквото си искат. Мажоритатире вече нищо не важат, има само няколко компании с 1 милиард капитал, толкова е на малките Пенсионни ресурса само. А големите, са като Динозаври на БФБ, толкова са големи и толкова и нагли.
Докато не съсипят БФБ няма да се спрат, само дето не осъзнават, че това ще е и техният край.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТази смотана борса имам чувството, че само надолу може да върви ! По добре да я закриват и тогава щем не щем да вървим другаде !
Докато не съсипят БФБ няма да се спрат, само дето не осъзнават, че това ще е и техният край.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОще много отчети за първо и второ тримесечие не са видяни. Да видим по време на криза, кой е плувал в морето без гащи.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар