If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз се чудя защо расте пазара, а той Боцко влязъл в болница. Ей какво ли не прави един страхливец, за да избегне въпросите в НС и да се подчини на законите ни?!?!
Последните дни маса хора залагаха, че ще има атентат срещу него, а той взе, че се тръшна болен.
Нека всички да видят нагледно, що за човек е управлявал еднолично България през последното десетилетие.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Аз се чудя защо расте пазара, а той Боцко влязъл в болница. Ей какво ли не прави един страхливец, за да избегне въпросите в НС и да се подчини на законите ни?!?!
Явно не му върви играта.Внуците му са го контузили.
Той да мята ключовете от джипката и от Бояна пък да върви където ще, най добре в затвора !
Ха-ха, тиквата падна от власт и БФБ-то живна. Казах ли ви аз, че така ще стане.
Честито на участниците!
Дано новата власт да отмени всички безумия на гербавите идиоти, и да приеме подходящи закони, които превърнат българската борса в привлекателно място за голямо количество чужди инвеститори и капитали.
Нищо подобно . Живнаха само Алтерко и Доверие.
"Буклуците" в индекса или котвите, както ви харесва, са пак на минус, в това число хим пиб еврохолд и ццб,
Не ги помня всичките мечкарници
Ха-ха, тиквата падна от власт и БФБ-то живна. Казах ли ви аз, че така ще стане.
Честито на участниците!
Дано новата власт да отмени всички безумия на гербавите идиоти, и да приеме подходящи закони, които превърнат българската борса в привлекателно място за голямо количество чужди инвеститори и капитали.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Според мен в момента има :"модерни акции"-Алтерко,покрай него и Биодит,,,Неохим....,,и свободните пари за увеличението на Доверие ги вкарват временно в тях .Също се продават заспалите компаний-тимаджойските.и някой читави-фарматите,монбат,.....Незнам, когато дойде време да напускат Алтерко,няма ли да е тесен изхода?Смятам,че скоро и тимаджиите ще потеглят.Естсествено не е препоръка за нищо.
Малко остана до тримесечните, тогава ще се види кой се къпе гол
Според мен в момента има :"модерни акции"-Алтерко,покрай него и Биодит,,,Неохим....,,и свободните пари за увеличението на Доверие ги вкарват временно в тях .Също се продават заспалите компаний-тимаджойските.и някой читави-фарматите,монбат,.....Незнам, когато дойде време да напускат Алтерко,няма ли да е тесен изхода?Смятам,че скоро и тимаджиите ще потеглят.Естсествено не е препоръка за нищо.
Тия записвания от чужбина колкото и да ме радват в момента, не ми се мисли за нашия "ликвиден" пазар когато започнат да излизат един ден. На чужденците едва ли могат да връчат кошница с акции то ЕТФ-а.
Един влиза друг излиза,ние гледаме като маймуни на клона.
Коментар