If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да кажа че както Beam пазара е за малки и средни компании - то тогава трябва да имат предимство малки и средни търговци и инвеститори за да има ликвидност, а не 2-3 фонда да изкупят акциите, щото биха ги изкупили и без това ( без такси за ИП и други ).
Нека ИП-ата да свършат малко повече работа защото е в техен интерес - по - висока ликвидност - повече комисионни за тях, по-добра борса, повече спелуланти от близки страни, още повече комисионни, повече форумни мнения и спекулация, следва и по-голям инвеститорски интерес и още повече комисионни за И
Иначе казано Импулс даде едно много добро начало. Не е зле с предимство да са оферти до 5000 лв, след което 10 000 лв и тн.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Браво. Не съм клиент на Карол но ги поздравявам и за мен те са едни от най - коректните защото мислят и за дребните.
Всички видяхме какво стана със Син нещо си щото почти никой не го и интересува какво става там - 5 -6 фонда си менкат някви акции Уж да създават ликвидност, но според мен само харчат парите на вложителите си. Както и да е.
Карол давайки възможност да се включат дребни и средни играчи в IPO-тата, помагат на пазара като ЦЯЛО.
Кой би отишъл на пазар с 3-4 сергии като може да се сдружи с няколко човека и да отидат директно на борсата? ??
ЗА ДА ИМА ПАЗАР ПОДМИНАВАЙКИ МНОГОКРАТНО ОБОРОТА НА СОФИКС И БГБХ40 ВЗЕТИ ЗАЕДНО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ДРЕБНИ И СРЕДНИ ИГРАЧИ.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
... ако знаех щях да си запазя още два-три...казвай ги тия неща предварително ....аз закуски продавам вече, баси.... Баничка-Доверие, козунак-Алтерко,тутманик-Илевън.....
Прекалено насериозно се взе.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.
За твое сведение около цена 16-17 лв получих сигурна информация какво предстои и че в тази връзка е вериятно да я набалончат. Предпочетох да пасувам при положение че има тайвански технологични компании с милиардни капитализации и P/E 3, Наскоро инвестирах парите от Алтерко в една такава и ако имаш необходимата информация може да разбереш коя е. .....Върнах се в темата да добавя че сега проверих Тайван и цената е 7% нагоре и се псувам че добавих толкова малко вчера защото Не мисля че имам много други акции с подобен потенциал
Много страхливи тез играчи бе.
Мартинките им се разтрепераха още на Софикс 500
дата 02-03.2009 - Дау беше 7000 Софикс беше 250
дата 17.11.2021 - Дау беше 35000 Софикс беше 600
я виж Дау през 2007 къде беше - и къде беше Софиксо, пък сега къде са - и се застреляй, да не се мъчиш Тръгнал нашия да сравнява Б-стан с Америка като икономики
Коментар