Първоначално изпратено от Грую Груев
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Цената на газа в Европа за първи път в историята прехвърли 1000 долара за 1000 кубични метра
clubz.bg
За първи път в историята: над $1000 за 1000 куб.м газ
Цената на газа в Европа за първи път в историята прехвърли 1000 долара за 1000 кубични метра в началото на търговете на Лондонската междуконтинентална борса (ICE), предад...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Понеже съм се зарекъл да не пиша в темата за Лешперко, сами може да видите нагледно синхронизирана акция на многониковите по "затапване" на противник, усъмнил се в божествеността на тази акция. А как дойчовете и ингилизите щели да изкупят китайските бракми на Лешперко, щото им с евдигнала цената на тока, е връх на сладоледа Въобще такъв полет на мисълта, че в много учебници по психология ще трябва да се пренаписват понятията с нови примериNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи...наскоро продадох 1000 акции от "новите" на Доверие на 6,18-6,20 и купих 350 на Алтерко на 18,10 .....точно преди да се отправят към кота 20...до вечра си викам "Баси, колко съм умен,баси...."....Днес гледам числата и си викам "Да се е.а у главата проста много съм тъп...."
- 2 Харесвания
Коментар
-
парите са мнооого скъпи! дръжте ги на депозити и спете спокойно
депозитен турист носи парите от банка в банка с се чуди къде е най-на далавера.
....проф Каро жив ли е да ви обясни стойността на парите?Last edited by Up sofix up2000; 28.09.2021, 15:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеА ден и час не искаш ли! Тва да не е разписание на влакове!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Като пробием тази съпротива има и други бе ,Груйче Тях ще атакувамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Благодаря, ще се ангажираш ли и със срок? не се заяждам, сериозно питам!
Софикс, и от теб чакам прогноза
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеСтарите холдинги отлепиха.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеЗдравейте Грую,
Аз „ХИМчето на “ не искам да обсъждам!
Въпреки, че там бачкат доста добри професионалисти, имат 3350 акционери , но колко пари тряят да се балоняса?
Какъв ще е ефекта за пропагандата с Акциите на ? Никакъв
--------------------.................-------------------
Повярвайте ме финансовите барони много добре знаят какво правят!!! Такива врътки ще правят, че ви е бедно въображението!
Не препоръчвам покупката на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Благодаря, ще се ангажираш ли и със срок? не се заяждам, сериозно питам!
Софикс, и от теб чакам прогнозаLast edited by спекуланта; 28.09.2021, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПо принцип, няма да го крия, гледам не с насмешка, ми направо се заливам от смях, когато някой прави ТА, хеле пък на Софикс
Най-малкото ако беше следил моята ТА ,можеше да направиш някой лев,вместо да си вътрешна гума и да лъжеш,че уж си направил милиарди ахаха
Парите не ги правят шарани като теб,вие сте само за храна на такива като мен.
Last edited by petrg5s; 28.09.2021, 12:51.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар