Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Искам да кажа че както Beam пазара е за малки и средни компании - то тогава трябва да имат предимство малки и средни търговци и инвеститори за да има ликвидност, а не 2-3 фонда да изкупят акциите, щото биха ги изкупили и без това ( без такси за ИП и други ).
Нека ИП-ата да свършат малко повече работа защото е в техен интерес - по - висока ликвидност - повече комисионни за тях, по-добра борса, повече спелуланти от близки страни, още повече комисионни, повече форумни мнения и спекулация, следва и по-голям инвеститорски интерес и още повече комисионни за И
Иначе казано Импулс даде едно много добро начало. Не е зле с предимство да са оферти до 5000 лв, след което 10 000 лв и тн.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Всички видяхме какво стана със Син нещо си щото почти никой не го и интересува какво става там - 5 -6 фонда си менкат някви акции Уж да създават ликвидност, но според мен само харчат парите на вложителите си. Както и да е.
Карол давайки възможност да се включат дребни и средни играчи в IPO-тата, помагат на пазара като ЦЯЛО.
Кой би отишъл на пазар с 3-4 сергии като може да се сдружи с няколко човека и да отидат директно на борсата? ??
ЗА ДА ИМА ПАЗАР ПОДМИНАВАЙКИ МНОГОКРАТНО ОБОРОТА НА СОФИКС И БГБХ40 ВЗЕТИ ЗАЕДНО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ДРЕБНИ И СРЕДНИ ИГРАЧИ.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
... ако знаех щях да си запазя още два-три...казвай ги тия неща предварително ....аз закуски продавам вече, баси.... Баничка-Доверие, козунак-Алтерко,тутманик-Илевън.....Last edited by X_Y; 18.11.2021, 20:44.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДокат разпродадете на родата апартаментите, както челния опит на Батя сочи
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Докат разпродадете на родата апартаментите, както челния опит на Батя сочи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е щом има още 2-3 години, добре е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Споко, скоро ще свършатИ без това края на цирка наближава - 2-3 години риболов в мътна вода и после кой откъде е. С парите ви
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Няма да ни дадат почивка, голяма конкуренция за парите ниИ без това края на цирка наближава - 2-3 години риболов в мътна вода и после кой откъде е. С парите ви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Прекалено насериозно се взе.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.Last edited by desperado; 18.11.2021, 11:41.
Коментар
Коментар