If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прекалено насериозно се взе.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.
За твое сведение около цена 16-17 лв получих сигурна информация какво предстои и че в тази връзка е вериятно да я набалончат. Предпочетох да пасувам при положение че има тайвански технологични компании с милиардни капитализации и P/E 3, Наскоро инвестирах парите от Алтерко в една такава и ако имаш необходимата информация може да разбереш коя е. .....Върнах се в темата да добавя че сега проверих Тайван и цената е 7% нагоре и се псувам че добавих толкова малко вчера защото Не мисля че имам много други акции с подобен потенциал
Много страхливи тез играчи бе.
Мартинките им се разтрепераха още на Софикс 500
дата 02-03.2009 - Дау беше 7000 Софикс беше 250
дата 17.11.2021 - Дау беше 35000 Софикс беше 600
я виж Дау през 2007 къде беше - и къде беше Софиксо, пък сега къде са - и се застреляй, да не се мъчиш Тръгнал нашия да сравнява Б-стан с Америка като икономики
Преди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.
Прекалено насериозно се взе.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.
Според мен през 2022 ще има още повече пари за читави компании на БФБ и може да видим рязък недостиг на продавачи. Все още пазарът ми се вижда доста консервативен и липсва еуфория.
Да, просто оценките станаха малко по-нормални.. Че преди това перспективните акции бяха оценени все едно сме Зимбабве, а не страна от ЕС!
Виж, ако от сегашните цени направим още по 3, разбирачите с празните торбички и влажни очички, ще добият някакво основание.. Ама тогава и аз ще съм с празна торбичка /откъм акции/ и пълна откъм кешец
Е как да няма опитни слонове на БФБ! Аз и още поне 15-тина колеги сме си 20 г. все на тая борса.. Ще ги пошляпваме по вратлетата младежите, не се коси
А и борсичката си върви чудесно, аз не виждам проблем. Това че се отсява зърното от плявата и магаретата не хвърчат, си е съвсем в реда на нещата мисля!
Според мен през 2022 ще има още повече пари за читави компании на БФБ и може да видим рязък недостиг на продавачи. Все още пазарът ми се вижда доста консервативен и липсва еуфория.
Декември и Януари по принцип са по често растящи така че очаквам ръст. Но по важно че дългосрочно ще влезем в цикъл на по висок ръст начело с ПП ако направят промените и спрат схемите. Трябва ни ръст на БВП поне над 5% а те имат капацитет да го направят.
Викаш какво са 5% ръст (за Китай). А, то за Б-стан ставало дума...
Преди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.
Абсолютно вярно - от старите, дето нямат връзка с яхтата, тези, които предупреждаваме за балон, сме повече от друготе, които плахо се надяват на още ръст при разни чисти акции и чичанбанк
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е как да няма опитни слонове на БФБ! Аз и още поне 15-тина колеги сме си 20 г. все на тая борса.. Ще ги пошляпваме по вратлетата младежите, не се коси
А и борсичката си върви чудесно, аз не виждам проблем. Това че се отсява зърното от плявата и магаретата не хвърчат, си е съвсем в реда на нещата мисля!
Коментар