Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИнтересно е че европейските пазари отново започват да се разглеждат различно от азиатските. Китай и днес към -7% отива, но Дакс се гласи да отваря на +2%. Все пак не трябва да забравяме Китай колко стотин процента ръст направи последната година и през тази призма там ръста не е толкова страшен - връщане към нивата от декември миналата година.
Преди 2 часа Азия беше около 0, а сега е яко на червено.
Лошото е че се разпростира като чума, а не е локално само не техният си пазар, но няма и как да е иначе, парите бягат от "горещия картоф", но като скочат на друг "картоф", той бързо става "горещ"
Въпроса е как ще се представим ние днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАзия отново почервеня много,
днес втора серия на БГ кошмара.
Сега ще изковат няколко ника, които ще кажат, че им е супер поевтиняването.
Аз нямам кеш и само ще гледам,
ма не ми е много кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПриготвихте ли си успокоителните за днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоето желание е СОФИКС 250, и да стои там 3-4 години.
Може и да не стане така, но това си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоето желание е СОФИКС 250, и да стои там 3-4 години.
Може и да не стане така, но това си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение400 до края на седмицата ми се види прилично,както и DAX 8100..
А до края на година какво става???Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Ти гърмяните зайци не ги мисли, те имат резервен изход.
По сложните решения са кога си по всичко уж на >35/40% дисконт - алчността те мами и киреча е твой!)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеПо принцип не гърмят, довнасят пари, акции, кой каквото има.. но Батя да каже, че нали е разбирач
- Ти гърмяните зайци не ги мисли, те имат резервен изход.
По сложните решения са кога си по всичко уж на >35/40% дисконт - алчността те мами и киреча е твой!
Коментар
Коментар