If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха-ха-ха, след 12 години тиквата и крадливата му корумпирана партия бяха изритани и от властта, и БФБ-то излетя! Случайност?!
Прогнозите ми от старите постове, които бях писал отпреди няколко години се сбъднаха.
Аз в момента не участвам, но пожелавам успех на всички, които имат, и държат експозиции на българския пазар... И със здраве да си харчите печелбите!
Благодарим, знаем че си искрен ! Успех и на теб !
Всички се надяваме на едни по добри времена за държавата и за клетата ни борса !
Колкото по-бързо отмием и изпратим в забрава тази корупционна сволоч, толкова по-скоро ще сложим край на 12-те години безвремие, кражби, липса на посока и в БГ и на летаргичната БФБ.
Ха-ха-ха, след 12 години тиквата и крадливата му корумпирана партия бяха изритани и от властта, и БФБ-то излетя! Случайност?!
Прогнозите ми от старите постове, които бях писал отпреди няколко години се сбъднаха.
Аз в момента не участвам, но пожелавам успех на всички, които имат, и държат експозиции на българския пазар... И със здраве да си харчите печелбите!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
абе имаше тука един с един сап дето продаваше софка и се правеше на голем трейдър . май си замина тоя заедно със сапа . но сапъ къде му е , имам само едно предположение . хяхяхяхяххяяххяхяях
Ега и амин - една халтура в предпоследно действие и с последно асо в ръкава преди продажбата и на махагона, в качеството си на чиста акция, пролет не прави. А и чакаме зима, чак след това иде пролет
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз пък съм с фаталния 13 лайк (всъщност много харесавам числото 13 и дори живея в 13 апартамент ) и дозата скептицизъм. Да, и моите очаквания за двамата и льотчика (гласувал съм и за тях, и за него, макар за него с отвращение след зеления сертификат и действията, с които легитимира един от символите на мутрокрацията у нас - Литекс-София) са за позитивни неща, които да изринат Авгиевите обори. НО БФБ и състоянието на страната са колкото свързани, толкова и разделени.
Кои компании очаквате да растат колеги? Как беше - читавите, ерго тези, дето аз ги имам? А кои са читавите, колеги? Чистата акция с премиера днес на майната си, която след 2-3 дни еуфория, ако изобщо я има, ще залезе ли (тя пък много готина, нали, с изкуствено бутане и влзиане в Софикс)? А може би чичанбанк в Молдова, дето се търгува на нива, които отговарят на такива в един доста по-развит пазар? Или пък старопланинските дирижабли на един друг честен частник, дето плаща дивиденти със субсидията от държавата?
Кажете кои компании (читави) чакате да растат, защото аз и в момента виждам, ако не балонирани "читави" активи, то поне достатъчно добре оценени, особено сравнени със западните им аналози. То оптимизмът е хубаво нещо, и аз съм оптимист, ама трябва да почива на нещо различно от бодряшко "ура" и по "пет на нож", че с тях обикновено следва крах, въпреки оптимизма - дано не съм прав и ъъъъъъъъп 2000
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Колкото по-бързо отмием и изпратим в забрава тази корупционна сволоч, толкова по-скоро ще сложим край на 12-те години безвремие, кражби, липса на посока и в БГ и на летаргичната БФБ.
Юбилейният десети лайк е от мен
Андрей Райчев, с всичките му кусури, вчера каза нещо интересно и според мен вярно. Той напомни, че народ и управление не са разделени, та са едно и също. Не само от размитането на въпросната сволоч зависи развитието на БФБ, макар че е хубаво, че имаме широк консенсус по този въпрос. Има неща, които зависят и от нас.
Мисля че ни очаква сценарият от 2005-2006. Тоест биковете са го чакали този момент много години но все пак мисля че добрите компании са с най добри възможности.
Коментар