Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Прекалено насериозно се взе.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.Last edited by desperado; 18.11.2021, 12:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Много страхливи тез играчи бе.
Мартинките им се разтрепераха още на Софикс 500
дата 02-03.2009 - Дау беше 7000 Софикс беше 250
дата 17.11.2021 - Дау беше 35000 Софикс беше 600Тръгнал нашия да сравнява Б-стан с Америка като икономики
Last edited by X_Y; 18.11.2021, 09:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе какви балони ви се превиждат на SOFIX 600?За балон може да говорим, когато индекса стигне 2000
Мартинките им се разтрепераха още на Софикс 500
дата 02-03.2009 - Дау беше 7000 Софикс беше 250
дата 17.11.2021 - Дау беше 35000 Софикс беше 600
Last edited by X_Y; 18.11.2021, 09:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПреди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.
По-голям си от пазара, признахме те.
И увисна под котировките.
Въртите опашки лисичетата, очичките влажни - е гроздето е кисело. По-кисело от кисело зеле ...Трябват виртуални интервенции, дано сринете цената ?!
Кажи бе юнак !
На какво п/е се разпродаде при Алтерко.?
Беше при 12. П/е - майсторска оценка ама от най майсторските !
Затова сега ще разправяте лакърдийки, но котировките скоро няма да се върнат на п/е 12!
С голямо нетърпение очаквам следващата лакърдия!
Прогнозата ми е, че ще я пуснеш на цена 27
А по-следващата ще е на 30.
Забавлявате ни, ще знаеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Според мен през 2022 ще има още повече пари за читави компании на БФБ и може да видим рязък недостиг на продавачи. Все още пазарът ми се вижда доста консервативен и липсва еуфория.
Виж, ако от сегашните цени направим още по 3, разбирачите с празните торбички и влажни очички, ще добият някакво основание.. Ама тогава и аз ще съм с празна торбичка /откъм акции/ и пълна откъм кешец
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е как да няма опитни слонове на БФБ! Аз и още поне 15-тина колеги сме си 20 г. все на тая борса.. Ще ги пошляпваме по вратлетата младежите, не се коси
А и борсичката си върви чудесно, аз не виждам проблем. Това че се отсява зърното от плявата и магаретата не хвърчат, си е съвсем в реда на нещата мисля!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Декември и Януари по принцип са по често растящи така че очаквам ръст. Но по важно че дългосрочно ще влезем в цикъл на по висок ръст начело с ПП ако направят промените и спрат схемите. Трябва ни ръст на БВП поне над 5% а те имат капацитет да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПреди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПреди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.
А и борсичката си върви чудесно, аз не виждам проблем. Това че се отсява зърното от плявата и магаретата не хвърчат, си е съвсем в реда на нещата мисля!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Преди години разказах една истинска история за слонове. В Южна Африка в резерват избили почти всички възрастни мъжки слонове за контрол на популацията. Малките и тийнейджъри слонове отраснали без мъжки наоколо, които да ги възпитават. Когато съзрели полово, проявявали агресия и започнали масово да избиват носорози. Та така и тук след 11 години управление на Баце белязано от отстрелване на стари инвеститори, младите инвеститори нямат базови умения за инвестиране и проявяват нездрав интерес само към "еднорози". В АФРИКА РЕШИЛИ ПОЛОЖИЕТО С преселване на големи 6 мъжки слона в резервата и нещата се нормализирали, на БФБ обаче засега няма сигнали за справяне със ситуацията чрез внос на слонове от Канада.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар