Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЩе видим ли Софикс 1000 догодина, колеги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЩе видим ли Софикс 1000 догодина, колеги?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеБай Греъме, бе то и аз от едно време най-болно ми е да продавам акции купени на дъно, щото никога не знаеш с колко ще се минеш, като уточнявам , че и аз с моите скромни инвестиции съм оплаквал сума ти позиции. "Как боли", както Азиз пее....ти си го стискал до 500% чиста кирия и продадеш то надене още толкова. Но да сме живи и здрави.
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
Друг важен урок от 2006-7 е, че на всяка добра акция ще и дойде времето.
Мисля, че идат ония благи години дето им се точихме от 2009та.
Но нека първо минем рубеж 1000.......после още малко и така към... 2000
Не се назлъндийсвайте - дори ГРОБ се омете....100 и кусур милиарда пара у банките....пречки и оправдания няма!
Бай Греъме, бе то и аз от едно време най-болно ми е да продавам акции купени на дъно, щото никога не знаеш с колко ще се минеш, като уточнявам , че и аз с моите скромни инвестиции съм оплаквал сума ти позиции. "Как боли", както Азиз пее....ти си го стискал до 500% чиста кирия и продадеш то надене още толкова. Но да сме живи и здрави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Затова уточних, че не съм голям инвеститор като вас.И че сумата за мен е сериозна. Просто изказвам мнение,И ние дребните имаме право да инвестираме и да изказваме мнение .... или не?Още съм оптимист, но вече съм по осторожен така да се каже..... Ако има ценз за сума за писане и изказване на мнение.....може да ме изтрият...
Мисля, че идат ония благи години дето им се точихме от 2009та.
Но нека първо минем рубеж 1000.......после още малко и така към... 2000
Не се назлъндийсвайте - дори ГРОБ се омете....100 и кусур милиарда пара у банките....пречки и оправдания няма!
Бай Греъме, бе то и аз от едно време най-болно ми е да продавам акции купени на дъно, щото никога не знаеш с колко ще се минеш, като уточнявам , че и аз с моите скромни инвестиции съм оплаквал сума ти позиции. "Как боли", както Азиз пее....ти си го стискал до 500% чиста кирия и продадеш то надене още толкова. Но да сме живи и здрави.Last edited by Up sofix up2000; 04.12.2021, 00:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Още е 3-то число, луд месец ще еhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОще няколко такива дни до края на годината си пожелавам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз помогнах на нашия приятел Груйча, да му уважим анализите,- то и не е за отказ +0,25 след прибрания дивидент от пандемичния товар -разтоварен юли - август
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМина ама хубавите неща не свършват.Което е много хубаво.Днес беше страхотен ден за моя милост и смЕтам да си пийна довечера....Такива дни имах 2007 ...това дружешка закачка във връзка със спорчето по-долу с някои колеги...Уцелих и с престуктурирането.... ше черпЪ в Кръчмата....
Аз помогнах на нашия приятел Груйча, да му уважим анализите,- то и не е за отказ +0,25 след прибрания дивидент от пандемичния товар -разтоварен юли - август
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеАбе не подбират. Ядат всичко като обезумели. Все едно не са яли от една година
Чудно, защо се бави Снегурочка, Петък е, ден на майстора, вече 16.00 мина ....Уцелих и с престуктурирането.... ше черпЪ в Кръчмата....
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Канибалите ядат мечки.
Чудно, защо се бави Снегурочка, Петък е, ден на майстора, вече 16.00 мина ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще има яко лупканеLife won't wait for you.
Коментар
Коментар