If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бай Греъме, бе то и аз от едно време най-болно ми е да продавам акции купени на дъно, щото никога не знаеш с колко ще се минеш, като уточнявам , че и аз с моите скромни инвестиции съм оплаквал сума ти позиции. "Как боли", както Азиз пее....ти си го стискал до 500% чиста кирия и продадеш то надене още толкова. Но да сме живи и здрави.
Сантимента към акции много често е пагубен.Затова вече се стремя да не се привързвам
Друг важен урок от 2006-7 е, че на всяка добра акция ще и дойде времето.
Мисля, че идат ония благи години дето им се точихме от 2009та.
Но нека първо минем рубеж 1000.......после още малко и така към... 2000
Не се назлъндийсвайте - дори ГРОБ се омете....100 и кусур милиарда пара у банките....пречки и оправдания няма!
Бай Греъме, бе то и аз от едно време най-болно ми е да продавам акции купени на дъно, щото никога не знаеш с колко ще се минеш, като уточнявам , че и аз с моите скромни инвестиции съм оплаквал сума ти позиции. "Как боли", както Азиз пее....ти си го стискал до 500% чиста кирия и продадеш то надене още толкова. Но да сме живи и здрави.
Море чакахте 14 години да изгрее от Запад след 2007-а, какво че сега ще чакате още толкова след поредното зануляване
Затова уточних, че не съм голям инвеститор като вас.И че сумата за мен е сериозна. Просто изказвам мнение,И ние дребните имаме право да инвестираме и да изказваме мнение .... или не? Още съм оптимист, но вече съм по осторожен така да се каже..... Ако има ценз за сума за писане и изказване на мнение.....може да ме изтрият...
Друг важен урок от 2006-7 е, че на всяка добра акция ще и дойде времето.
Мисля, че идат ония благи години дето им се точихме от 2009та.
Но нека първо минем рубеж 1000.......после още малко и така към... 2000
Не се назлъндийсвайте - дори ГРОБ се омете....100 и кусур милиарда пара у банките....пречки и оправдания няма!
Аз помогнах на нашия приятел Груйча, да му уважим анализите,- то и не е за отказ +0,25 след прибрания дивидент от пандемичния товар -разтоварен юли - август
Още няколко такива дни до края на годината си пожелавам
Мина ама хубавите неща не свършват.Което е много хубаво.Днес беше страхотен ден за моя милост и смЕтам да си пийна довечера....Такива дни имах 2007 ...това дружешка закачка във връзка със спорчето по-долу с някои колеги... Уцелих и с престуктурирането.... ше черпЪ в Кръчмата....
Аз помогнах на нашия приятел Груйча, да му уважим анализите,- то и не е за отказ +0,25 след прибрания дивидент от пандемичния товар -разтоварен юли - август
Коментар