Стига си се правил на велик бе, Батя! Много добре знам, какво е важно. И не трепяря от корекциите, а се възползвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСлед вчерашния обрат при Дау мисля, че и днес ще сме надолу.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Бе като гледам, се изсулвате под масата ...на път към софиксо 500.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Затягайте коланите вожде и се дръжте за масата, да не излетим случайно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това за БГ Агро.. При Агрия е в по-малка степен.. там мажо взе да се очовечва. Там фактора ПФ - тъпи продавачи на инат е в сила.. И аз съм доволен от това защото ми дава възможност да си допълня на нереално ниска цена
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Факторът "мажо" ако ти подсказва нещо ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение24% ръст на производствената инфлация за Октомври!
Едва ми може да има по-лоша и депресираща новина!
Якото обедняване е в ход.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Много ми харесва посоката! Ще тропнем меча ръченица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеОборота е супер, ама SOFIX се катурна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеКолеги, разгледах днес съвсем по диагонал отчетите на представените на борсата компании от агросектора.
БГ агро е излязло на печалба за 9М с 0.20 лв. на акция спрямо загуба към съпоставимия период на 2020 г. Жалко, че е абсолютно неликвидно с почти никакви оферти продава.
Агрия, която също прави 4х печалбата на 9М'20, и чията акционерна структура е малко по-разнообразна, съответно и компанията е ликвидна, не е мръднала като капитализация след публикуването на отчета. Тук дори още не е ударен и таванът на обратното изкупуване.
Зърнени Храни БГ публикува печалба за първите девет месеца от 2 ст. на акция (10-кратно! увеличение спрямо съпоставимия период 2020 г.) при последна сделка от 13.6 ст. за акция.
Терафонда и Агрокредита не ги слагам в тази сметка, понеже те нямат досег до търговията със суровини. Макар че положителните ефекти в сектора би следвало да се пренесат и тук.
Та може ли някой да хвърли светлина защо така прави нашият пазар с този толкова иначе сладък и засищащ стопански отрасъл, наречен земеделие?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колеги, разгледах днес съвсем по диагонал отчетите на представените на борсата компании от агросектора.
БГ агро е излязло на печалба за 9М с 0.20 лв. на акция спрямо загуба към съпоставимия период на 2020 г. Жалко, че е абсолютно неликвидно с почти никакви оферти продава.
Агрия, която също прави 4х печалбата на 9М'20, и чията акционерна структура е малко по-разнообразна, съответно и компанията е ликвидна, не е мръднала като капитализация след публикуването на отчета. Тук дори още не е ударен и таванът на обратното изкупуване.
Зърнени Храни БГ публикува печалба за първите девет месеца от 2 ст. на акция (10-кратно! увеличение спрямо съпоставимия период 2020 г.) при последна сделка от 13.6 ст. за акция.
Терафонда и Агрокредита не ги слагам в тази сметка, понеже те нямат досег до търговията със суровини. Макар че положителните ефекти в сектора би следвало да се пренесат и тук.
Та може ли някой да хвърли светлина защо така прави нашият пазар с този толкова иначе сладък и засищащ стопански отрасъл, наречен земеделие?
- 1 like
Коментар
Коментар