IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига си се правил на велик бе, Батя! Много добре знам, какво е важно. И не трепяря от корекциите, а се възползвам.

Коментар

• Баси...целият ми монитор свети в откриващи аукциони....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        След вчерашния обрат при Дау мисля, че и днес ще сме надолу.
        Кой го интересуват ден-два или 5!? Важното е за месеца, тримесечие и година къде ще сме! Всички знаем че в бичия тренд си има корекции.. по-малки или по-големи. Ако при всяка такава трепериш, не си за тази игра!

Коментар

• След вчерашния обрат при Дау мисля, че и днес ще сме надолу.

Коментар

• Дау потвърждава тройното дъно за четвърти път и от утре яко ЪП.

Лейдис енд джентълмен ще има атака.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Бе като гледам, се изсулвате под масата ...на път към софиксо 500.
              Кое е лошото ? Дреме ти за софиксо ли? на мен не особено

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Затягайте коланите вожде и се дръжте за масата, да не излетим случайно ...
                Бе като гледам, се изсулвате под масата ...на път към софиксо 500.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Това за БГ Агро.. При Агрия е в по-малка степен.. там мажо взе да се очовечва. Там фактора ПФ - тъпи продавачи на инат е в сила.. И аз съм доволен от това защото ми дава възможност да си допълня на нереално ниска цена
                  Мажо-факторът и за згхбг се отнася. От списъка

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Факторът "мажо" ако ти подсказва нещо ....
                    Това за БГ Агро.. При Агрия е в по-малка степен.. там мажо взе да се очовечва. Там фактора ПФ - тъпи продавачи на инат е в сила.. И аз съм доволен от това защото ми дава възможност да си допълня на нереално ниска цена

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      24% ръст на производствената инфлация за Октомври!

Едва ми може да има по-лоша и депресираща новина!

Якото обедняване е в ход.

Затягайте коланите вожде и се дръжте за масата, да не излетим случайно ...

Коментар

• Ако още 1-2 мажоритаря изкупят тапите, ех....

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Много ми харесва посоката! Ще тропнем меча ръченица.
                          Питаш ли ги лапни шараните с Лешперко

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                            Оборота е супер, ама SOFIX се катурна.
                            Много ми харесва посоката! Ще тропнем меча ръченица.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                              Колеги, разгледах днес съвсем по диагонал отчетите на представените на борсата компании от агросектора.

БГ агро е излязло на печалба за 9М с 0.20 лв. на акция спрямо загуба към съпоставимия период на 2020 г. Жалко, че е абсолютно неликвидно с почти никакви оферти продава.

Агрия, която също прави 4х печалбата на 9М'20, и чията акционерна структура е малко по-разнообразна, съответно и компанията е ликвидна, не е мръднала като капитализация след публикуването на отчета. Тук дори още не е ударен и таванът на обратното изкупуване.

Зърнени Храни БГ публикува печалба за първите девет месеца от 2 ст. на акция (10-кратно! увеличение спрямо съпоставимия период 2020 г.) при последна сделка от 13.6 ст. за акция.

Терафонда и Агрокредита не ги слагам в тази сметка, понеже те нямат досег до търговията със суровини. Макар че положителните ефекти в сектора би следвало да се пренесат и тук.

Та може ли някой да хвърли светлина защо така прави нашият пазар с този толкова иначе сладък и засищащ стопански отрасъл, наречен земеделие?
                              Факторът "мажо" ако ти подсказва нещо ....

Коментар

• Колеги, разгледах днес съвсем по диагонал отчетите на представените на борсата компании от агросектора.

БГ агро е излязло на печалба за 9М с 0.20 лв. на акция спрямо загуба към съпоставимия период на 2020 г. Жалко, че е абсолютно неликвидно с почти никакви оферти продава.

Агрия, която също прави 4х печалбата на 9М'20, и чията акционерна структура е малко по-разнообразна, съответно и компанията е ликвидна, не е мръднала като капитализация след публикуването на отчета. Тук дори още не е ударен и таванът на обратното изкупуване.

Зърнени Храни БГ публикува печалба за първите девет месеца от 2 ст. на акция (10-кратно! увеличение спрямо съпоставимия период 2020 г.) при последна сделка от 13.6 ст. за акция.

Терафонда и Агрокредита не ги слагам в тази сметка, понеже те нямат досег до търговията със суровини. Макар че положителните ефекти в сектора би следвало да се пренесат и тук.

Та може ли някой да хвърли светлина защо така прави нашият пазар с този толкова иначе сладък и засищащ стопански отрасъл, наречен земеделие?

Коментар

Working...
                                X