IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Над 9 пъти ми се струва по изходните сделки ,- страхувам се да кажа 10пъти!
    10.62

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Над 10 е

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        https://forum.investor.bg/forum/%D0%...357-hr-capital

Темата на HR не се вижда, но ми изглежда, че пак сме презаписали доволно съдейки по дребните сделки, които излизат.

Коментар

• https://forum.investor.bg/forum/%D0%...357-hr-capital

Темата на HR не се вижда, но ми изглежда, че пак сме презаписали доволно съдейки по дребните сделки, които излизат.

Коментар

• Пазарът на канабис се намира много под реалната си стойност. Заедно със закона за инфраструктурните разходи, който сега се гласува в Америка, се очаква да се приеме и легализирането на канабиса. Най-голямото търсене в момента е в Канада, но секторът се очертава като особено привлекателен и и предизвиква интереса на все повече американците.

bloombergtv.bg
            Не златото, а канабисът ще измести криптовалутите
            Йордан Мицикулев, професионален трейдър и основател на “The Smart Money”, "Интервюто", 14.12.2021

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              само аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
              П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любов
              Тук си е, Груйче. Явно имаме достъп само богоизбраните...
              На мен нито от яхта ми звънят, нито на коленца седя, но още я виждам....

Всичко е точно
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• само аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
                П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любов
                Last edited by Грую Груев; 14.12.2021, 11:54.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Винаги са ми били смешни пшман :десните" ,като почнат с кллификациите само защото те са определили някаъв за ляв .Т. е . нестават. Хора завършили на запад, бизнесмени....Важно е да не крадат и да изпълняват това което са обещали.
                  ЕССР убива Европа, отначало бавно, напоследък доста бързо. Зелено безумие, бюрократична диктатура, феминизъм, лгбт, расови политики, брутална цензура, клептокрация, ковид-1984, командна планова икономика зависима от печатане на фалшиви хартийки. Все по-фантастични и измислени "ценности" представяни като европейски, а всъщност халюцинации на деградирали наркомани от холивуд. ЕС е жалкият край на нашата цивилизация, прекрасно олицетворен от бабката бюрократ.

Ще продължим свободното падане във всички аспекти, финансови, икономически и други, докато или не се събудим, или не ни заменят по-витални цивилизации, не знам, китайци, араби ли, африканци ли, нямам представа.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Комунистическата лелка се радва на новите ЛГБТ владетели на БГ. Ура
                    Винаги са ми били смешни пшман :десните" ,като почнат с кллификациите само защото те са определили някаъв за ляв .Т. е . нестават. Хора завършили на запад, бизнесмени....Важно е да не крадат и да изпълняват това което са обещали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен поздрави Кирил Петков за избирането му за министър-председател в България

novini.bg
                      Урсула фон дер Лайен към Кирил Петков: Нямам търпение да се срещнем в четвъртък - EU - Новини Бг
                      Комунистическата лелка се радва на новите ЛГБТ владетели на БГ. Ура
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен поздрави Кирил Петков за избирането му за министър-председател в България

novini.bg
                        Урсула фон дер Лайен към Кирил Петков: Нямам търпение да се срещнем в четвъртък - EU - Новини Бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето
                          Не знам по какво P/E го смяташ обаче, да не се окаже че не си е струвала инвестицията...
                          Та затова от печалбата се интересувах, но явно ти е трудно да дадеш отговор за себе си.
                          Жалко, че не ти се навлиза в подробности, защото действително ме вълнуваше.

Коментар

• Пазара е успешен когато в него участват много хора и институции .... поне на Чичо Манчо да не го припомням

Коментар

• Няма да се закрива държавата щото насочените плащания ще секнат ...... ще има имитация на загриженост и в лево ......такава ни е съдбата българска

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Новият премиер ще си ходи пеша на работа а не с 3 бронирани коли и десет бодигарда!
                                Скоро всичките ще ходите пеш

Коментар

Working...
                                X