Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПреговорите между руснаците и сащ вървят добре, така че от утре почва Ъпа по света.
ЗНАЧИ ЯКО КЪСИ. ДНЕС ПО СЪЩИЯ НАЧИН МИ ИЗЛЯЗОХА И КЪСИТЕ НА БИТКОЙНА .
Ръст в цената на биткойна
10 Януари 2022 12:30
ФХЯХЯХХЯХЯХЯХЯЯХЯХЯХLast edited by the architect; 10.01.2022, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКои ще са следващите ракети, колеги?!
Аз залагам на Неохим и Алкомет, съответно 30 лв и 10 лв в рамките на 1-2 мес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВсе пак не подценявай ВИНС-а - много калинки са се пръкнали оттам - процентно сигурно са в топ 3 у нас
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Съчувствам ти !Ами последните години нямаше как да станеш министър или прокурор, ако не си завършил милиционерското училище, югозападния или библиотекарския университет !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Това е леко пресилено- имам тъпа прическа и свищовска диплома, липсва ми както обща, така и лична култура, а така и не можах дори зам. министър да станаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Това е леко пресилено- имам тъпа прическа и свищовска диплома, липсва ми както обща, така и лична култура, а така и не можах дори зам. министър да станаАми последните години нямаше как да станеш министър или прокурор, ако не си завършил милиционерското училище, югозападния или библиотекарския университет !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не, Батя винаги се е измъквал от басовете като мокра връв. Пробва се с ирония, но си личи липсата на достатъчно обща кОлтура и някакси не му се получава. като за завърпил ВИНС-а си е пич деВиж, ако беше завършил и Академията в Свищов, тогава можеше и министЕр да стане - само му трябва една тъпа прическа тип Влади Горанов
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво Груйче,радвам се ,че си толкова успешен..С Братя имаш ли спечелен бас..Аз съм предлагал басове,но досега не са се съгласявали..Може би не мога да формулирам условията за да ги привлека..
Виж, ако беше завършил и Академията в Свищов, тогава можеше и министЕр да стане - само му трябва една тъпа прическа тип Влади Горанов
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
... А за залози има други платформи и сайтове, може там да се пробваш !
....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Браво Груйче,радвам се ,че си толкова успешен..С Братя имаш ли спечелен бас..Аз съм предлагал басове,но досега не са се съгласявали..Може би не мога да формулирам условията за да ги привлека..
Last edited by Kiro; 10.01.2022, 14:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного басове, нямам идея колко са - всички са били коректни, освен маранди-то, преди да зачезне, но към него лошо не тая.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче,досега колко баса си спечелил и колко са ти изплатени..Имаш л3 шзплатен от яхстмените..Интересно ми е колко са коректни холата..Имал съм басове с момчета, работещи в посредници (естествено, няма да разкрия имена) - всички са били коректни. Сега ще спечеля бас с 4Д - убеден съм, че и той ще е коректен (това без ирония, наистина съм убеден), ще ти кажа, като се уреди баса. На инта му предлагах да затворим двата баса, като ми изплати само единия, но той си е решил да си чака (има това право, разбира се, може пък аз да се окажа с два загубени баса, знам ли). Имам и един бас с abc, но той е доволно дългосрочен. Това са ми басовете за момента, ако не съм пропуснал нещо - вкъщи имам сигурно 10-на бутилки, дето си чакат реда да бъдат отворени по някакъв повод, защото уважвам всеки бас - най-малкото опонентът е имал топки, за да го вържем
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар