Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Над 9 пъти ми се струва по изходните сделки ,- страхувам се да кажа 10пъти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеhttps://forum.investor.bg/forum/%D0%...357-hr-capital
Темата на HR не се вижда, но ми изглежда, че пак сме презаписали доволно съдейки по дребните сделки, които излизат.
Над 9 пъти ми се струва по изходните сделки ,- страхувам се да кажа 10пъти!
Коментар
-
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...357-hr-capital
Темата на HR не се вижда, но ми изглежда, че пак сме презаписали доволно съдейки по дребните сделки, които излизат.
- 1 like
Коментар
-
Пазарът на канабис се намира много под реалната си стойност. Заедно със закона за инфраструктурните разходи, който сега се гласува в Америка, се очаква да се приеме и легализирането на канабиса. Най-голямото търсене в момента е в Канада, но секторът се очертава като особено привлекателен и и предизвиква интереса на все повече американците.
bloombergtv.bg
Не златото, а канабисът ще измести криптовалутите
Йордан Мицикулев, професионален трейдър и основател на “The Smart Money”, "Интервюто", 14.12.2021
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесамо аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любов
На мен нито от яхта ми звънят, нито на коленца седя, но още я виждам....
Всичко е точноПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
само аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любовLast edited by Грую Груев; 14.12.2021, 11:54.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Винаги са ми били смешни пшман :десните" ,като почнат с кллификациите само защото те са определили някаъв за ляв .Т. е . нестават. Хора завършили на запад, бизнесмени....Важно е да не крадат и да изпълняват това което са обещали.
Ще продължим свободното падане във всички аспекти, финансови, икономически и други, докато или не се събудим, или не ни заменят по-витални цивилизации, не знам, китайци, араби ли, африканци ли, нямам представа.Custodite sortem vestram
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Комунистическата лелка се радва на новите ЛГБТ владетели на БГ. Ура
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредседателят на ЕК Урсула фон дер Лайен поздрави Кирил Петков за избирането му за министър-председател в България
novini.bg
Урсула фон дер Лайен към Кирил Петков: Нямам търпение да се срещнем в четвъртък - EU - Новини БгCustodite sortem vestram
- 2 Харесвания
Коментар
-
Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен поздрави Кирил Петков за избирането му за министър-председател в България
novini.bg
Урсула фон дер Лайен към Кирил Петков: Нямам търпение да се срещнем в четвъртък - EU - Новини Бг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето
Та затова от печалбата се интересувах, но явно ти е трудно да дадеш отговор за себе си.
Жалко, че не ти се навлиза в подробности, защото действително ме вълнуваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНовият премиер ще си ходи пеша на работа а не с 3 бронирани коли и десет бодигарда!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар