Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
... е Варна бешеай де хаирлия за е, другата седмица без мен; ще търгувам,но няма да пиша. Весел уикенд на всинца Ви!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Има пробив, но мисля, че пак ще се върнем под нея.
ХИМ групата мисля, че скачат заради преценки в края на Q1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЛелеле, лудницата е пълна..... не че се хваля, ама портфейла ми петъчно се покачил с 6-цифрена сума..... айде понеделник още нагоре!!!
Е ти пък си избра месец, няма да си самотен
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Какво стана с чертичката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЛелеле, лудницата е пълна..... не че се хваля, ама портфейла ми петъчно се покачил с 6-цифрена сума..... айде понеделник още нагоре!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Като гледам търговията и днес чертичката няма да бъде пробитаА прогнозата на Батя за V-образно възстановяване отиде направо в коша
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМощно търсене на Хим-а и СКБ-то... такова чудо от години не съм виждал?!
Коментар
-
И омитане на ниското предлагне на "Зърнени храни". Може би има връзка, знае ли човек?Last edited by nik_naydenov; 25.03.2022, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМощно търсене на Хим-а и СКБ-то... такова чудо от години не съм виждал?!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар