Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by pepe1234; 08.06.2022, 22:11.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с тебАма май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....
ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИнфлацията нещо не върви напоследък, та трябва да се подбутне с инженерни, подривни средства. Като не се случва глобалното зануляване, поне нашенско заслабване да се състои, що то не се търпи вече - хората кредити са земали, а търговийката с гюл не върви.Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пrеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....
ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...Last edited by pepe1234; 09.06.2022, 11:26.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеГрахаме, какъв Баце, такъв като него никога повече не трябва да се връща на власт ! Този човек е за затвора !
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Грахаме, какъв Баце, такъв като него никога повече не трябва да се връща на власт ! Този човек е за затвора !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИграта е вече на по-високо ниво.От там откъдето редят следващото правителство, вече не ги интересува кой крал, кой барал....Важното е проруските партии да са извън властта. Затова реабилитират Баце.Вече едни фирми с едни стотици милиони от едно княжество са взети от една трибуквена организация.....Те така правят когато "нашият кучи син" си повярва или се издъни.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение....Важното е проруските партии да са извън властта. Затова реабилитират Баце...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеОктопода и мафията, не искат да ни пуснат и това е !Life won't wait for you.
Коментар
-
ИЗВЪНРЕДНО: Уплашени от съдебно преследване политици в преврат срещу властта. Слави си тръгва
Известни политици и бивши министри, застрашени от разследвания на техни престъпления, повдигане на обвинения и заставане пред съда, се опитват спешно да свалят от власт сегашното правителство. Целта им е да спечелят време, за да прикрият следите на колосални кражби, заради които някои от тях със сигурност ще влязат в затвора. Затова се опитват да вбият клин в четворната коалиция по всякакъв повод и начин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
1% е стадион "Васил Левски".....Ще вземе и повече, но се надявам 4% да ги види през крив макарон.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар