Рибарче, не знам защо въобще се занимавам с теб! Ти хем не ги разбираш нещата, хем се правиш на голяма работа! Хората много добре видяха колко те бива в прогнозите и колко разбираш от ТА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГрешката която правиш ти и други техничари е че смятате за действителен пробив всяко едно пробиване на трендлиния, съпротива или подкрепа с една свещичка или само фитила на свещичката. Фалшив пробив може да има дори когато линията е премината от няколко свещички.
Не знам защо изобщо отговарям на толкова елементарен ТА мисловен процес, някъв мазохизъм от моя страна може би,но:
1.Тренд линии като основно средство използват само риби 1-ви левел ТА и разни демо играчи
.2.Даже и за 1-ви левел,тази тренд линия която си начертал,тя не е валидна !Нито е правилно начертана,а и е нарушена 5 пъти.
3.Тренд линии и изобщо тоя ТА по учебниците е даже контра индикатор,понеже се знае в микроскопични детайли от големите акули и го използват да обират рибоци левел 1 ,а и доста по-нагоре.Играта е, аз знам,че ти си мислиш,че нещо знаеш,но всъщност ти нищо не знаеш.
4.Сайта който използваш,не предполага разгръщане на сериозна ТА ,което говори и за ТА "скила" ти.
4.Избяга от въпроса ми за прогноза за таргет и време,но аз знам,че не знаеш,затова ти е простено.Last edited by petrg5s; 11.11.2022, 18:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПак ли трябва да те уча!? В ТА има фалшиви и действителни пробиви. Айде вземи да почетеш малко, а не да чакаш аз да те уча
А ако искаш да ме учиш ,кажи точни цифри къде отиваме сега и до кога?...но предполагам за пореден път ще замълчиш като *** , понеже нямаш абсолютно никаква представаLast edited by petrg5s; 11.11.2022, 14:38.
Коментар
-
Пак ли трябва да те уча!?В ТА има фалшиви и действителни пробиви. Айде вземи да почетеш малко, а не да чакаш аз да те уча
Last edited by Спекулант79; 11.11.2022, 14:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМай и този път ще позная
Другата ти грешка която правиш,е че мислиш,че дневно РСИ > седмично такова.Естествено седмичното е с по-голям приоритет.
И третата ти грешка е, че си много нетърпелив.Те пилците се броят на есен.И ръст си има по акциите, само тая шитня EUBG бута индекса.Даже не я знам и каква е
И Чима,но там е основно от спреда.Същия гаден спред като ПИБ.Трябва стабилен маркет мейкър да стъпи на БФБ и да вкара ликвидност.Посредниците да намалят таксите и да печелят от обем.Самата държава да почне масирани реклами по ТВ ,да се обяснява на масовката и така да се развие малко тази борса.Срамота е.На Запад всички си вкарват парите в техните компании,а тук слушаме некви политици с 18 имота и нищо за акцииLast edited by petrg5s; 11.11.2022, 14:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Движението нагоре или надолу на БФБ изцяло зависи от волята на фондовене. Докато те не пожелаят - ще се кандилкаме на тия нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Май и този път ще позная
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПри тези стойности на RSI лично аз не мисля, че ще има голямо движение нагоре, но може и да греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМай започна да пари кеша
Поне на този етап.
Дават шанс дори и на най-заспалия да си купи каквото му е нужно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМай започна да пари кешаОт тези хора очакваме да се върнем към ръст, че ние кеш не държим !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПри тези стойности на RSI лично аз не мисля, че ще има голямо движение нагоре, но може и да греша.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...5abe3d808a.png
Коментар
Коментар