Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУважаеми играчи, знам, че моето питане не е за тази тема, но да си го задам.
Бихте ли ми дали координати на добър финансов анализатор, който да ми светне крушката относно финансовото състояние на една фирма и цените на продукцията й на международните пазари?
Наздраве!
https://x.com/QuipusCapitaldestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
За малко да стане - 999,39 ;-)Пак ни се разминаха новините.
Коментар
-
Уважаеми играчи, знам, че моето питане не е за тази тема, но да си го задам.
Бихте ли ми дали координати на добър финансов анализатор, който да ми светне крушката относно финансовото състояние на една фирма и цените на продукцията й на международните пазари?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Приготвяме се за чужденците
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво става последните дни? Всичко лети
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Чудесно и полезно за нас поредно участие на Митко. Много си личи, когато някой си обича работата.
Добро утро, колеги! Asia-Pac са леко червенки днес, но ние, смятам, трябва да крачим по нашия си път и днес да форсираме психологическата граница "1000". Довечера SOFIX да е в новините
Коментар
-
Чудесно и полезно за нас поредно участие на Митко. Много си личи, когато някой си обича работата.
Добро утро, колеги! Asia-Pac са леко червенки днес, но ние, смятам, трябва да крачим по нашия си път и днес да форсираме психологическата граница "1000". Довечера SOFIX да е в новините
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има една компания която я купуват в ГЕРМАНИЯ ама видиш ли върнали се чужденците в БФБ. Кога германия стана България?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
С тая вяла търговия май няма да стане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДнес май ще хилядим
- 1 like
Коментар
Коментар