IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.

Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.
    Дефинирай избушена Щото за мен свинете в ЕЗ не са една, две или 4-5, а много. Иначе ей го късащия от залъка си - гарантира едва ли не 20-30% ръст за следващите 12 месеца, та светлото бъдеще идеееееее. Речна и че 60 милиона евро били влезли от играта на Черен Петър с шменти-капели за прехвърляне на горещия картоф в чужбина - евалата. Та чакаме светлото бъдеще, щото у нас всичко било подценено, много сме атрактивни, скоро ще тече мед и масло по чешмите и всичко това само защото сме приели еврото. даже единият Импетус рече, че като видели отчети в лева, и от чужбина дирекнто се отказвали да инвестират у нас - направо се чудя как инвестират в Румъния, Полша, Чехия и т.н., да не говорим в Югоизточна Азия

Въобще, доста големи смешки и надъхване, основно заради Черния Петър, разбира се - и това са титаните на фондовия пазар у нас, направо не ми се мисли какво ще е при адептите им. Който иска да се посмее, да заповяда - https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ite-12-mesetsa
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени
      Тогава и заданието на задачата нека се промени. Откъде да се намери "избушена еврпейска държава", в ЕС27 избушени държави няма, колкото и парадоксално да звучи това, казано на българси.

Еврото е привилегия за нашия пазар, а той дали ще направи нужното, за да си покани ликвидността, това е друга тема. Аз оставам умерен оптимист.

Коментар

същата Грузия дето беше натупана от Русия и е под руско влияние? Мдаа данните може да са леко изкривени
        Моите данни са верни .

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И да се сравни стандартът на прибалтиките с да речем една … Грузия.
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Аналогия може да се търси от влизането на Литва и Естония
            еми потърси инфо. дипломната ми работа беше сравнителен анализ мвжду валутните бордове на България, Естония и Литва, мързи ме да търся и това инфо
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

И да се сравни стандартът на прибалтиките с да речем една … Грузия.

Коментар

• Паметна дата! Да ви е Честита!!!

Коментар

Защо? Покажи ми пример някоя избушена европейска страна да е станало точно това като са приели еврото

Коментар

Точно заради "падането" на борда и приемете на еврото ще се повиши ликвидността ;-)
                    Защо? Покажи ми пример някоя избушена европейска страна да е станало точно това като са приели еврото

Коментар

По темата - честито евро! Надявам се борсата да живне, въпреки че се съмнявам защото все пак имаме валутен борд от почти 30г
                      Точно заради "падането" на борда и приемете на еврото ще се повиши ликвидността ;-)
                      Last edited by aleks262; 08.07.2025, 17:09.

Коментар

• По темата - честито евро! Надявам се борсата да живне, въпреки че се съмнявам защото все пак имаме валутен борд от почти 30г
                        Last edited by aleks262; 08.07.2025, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                          Днес ще ни се даде възможност да влезем сред най развитите и богатите в света ! Дано успеем да се възползваме от това! И най важното е, че интеграцията ни в Европа става пълна !
                          Айде някой ден пожелавам и на швейцарците да ни стигнат. горките не се интегрират в европата

Коментар

• Хайде да ни е честито !

Европарламентът каза "да" за членството на България в еврозоната

Страната ни е готова да бъде 21-ят член на валутния съюз, се казва в доклад на институцията

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...a-v-evrozonata

Коментар

• Днес ще ни се даде възможност да влезем сред най развитите и богатите в света ! Дано успеем да се възползваме от това! И най важното е, че интеграцията ни в Европа става пълна !

Коментар

Та, относно това - преди 18г като прохождах на БФБ, се правеха едни големи събирания на форума от по над 100 човека и на първото ми се запознах с Императора, голям пич.

https://www.youtube.com/watch?v=ChSUvdU_Sbk
                                Не е по темата, но с болднатото рязко ме загуби. Иначе легендарни бяха срещите от този род. На мен като спомени са ми останали анализите на Иван Давидов за Химимпорт... Happy times.

Коментар

Working...
                                X