Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Защо? Покажи ми пример някоя избушена европейска страна да е станало точно това като са приели еврото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Точно заради "падането" на борда и приемете на еврото ще се повиши ликвидността ;-)destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеПо темата - честито евро! Надявам се борсата да живне, въпреки че се съмнявам защото все пак имаме валутен борд от почти 30гLast edited by aleks262; 08.07.2025, 17:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
По темата - честито евро! Надявам се борсата да живне, въпреки че се съмнявам защото все пак имаме валутен борд от почти 30гLast edited by aleks262; 08.07.2025, 17:08.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеДнес ще ни се даде възможност да влезем сред най развитите и богатите в света !Дано успеем да се възползваме от това! И най важното е, че интеграцията ни в Европа става пълна !
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хайде да ни е честито !
Европарламентът каза "да" за членството на България в еврозоната
Страната ни е готова да бъде 21-ят член на валутния съюз, се казва в доклад на институцията
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...a-v-evrozonata
- 15 Харесвания
Коментар
-
Та, относно това - преди 18г като прохождах на БФБ, се правеха едни големи събирания на форума от по над 100 човека и на първото ми се запознах с Императора, голям пич.
https://www.youtube.com/watch?v=ChSUvdU_Sbk
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Абе ясно, бе човек, ще въртиш сега тая плоча до откат. Ако не бил познал какво следвало. Ама защо той позна? Ти що не можа да познаеш за Шели, макар че и сега не ти е късно, но пак не познаваш. Я кажи какво прави 1,4*1,4*1,4 *1,4 = ? Ето, нещо елементарноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Има една много яка книга - Оркономика. Орки, елфи, борси, деривати, private equity, кеф. И един от основните уроци е, че за действията ти има последствия. Знаеш ли кой влиза основно в мамата? Майки, които не разбират нищо от финанси. Имам една приятелка, самотна майка, преди месец ме пита дали да почнела да инвестира и Johnson & Johnson добра ли акция била? Обясних, първо дивидента който го гледа е годишен, не месечен. Имаш такси, данъци и тн и че инвестирането в акции е опасно. Ако не е готова да загуби парите или да ги гледа как са на червено с години, да не се занимава. И че да, аз мога да и кажа в какво съм инвестирал, но няма гаранции че и аз няма да съм на минус.
Тонката ок супер дал им великата идея да инвестират в бебешки термометри, сигурно някой е направил пари. Но ако тонката грешеше? Щеше ли да се чувства поне малко виновен? Защото едно време като удари голямата криза, тука в инвестора имаше една тема "вложих 30к в капман макс и ги загубих, как да кажа на мъжа си?". Ок да аз пиша в алфата, в редит давам акъл, тук ви троля. Но се предполага, че щом сте тук, разбирате поне малко от инвестиции и ще направите някоя глупост с акции и без мен. Но да хайпиш акции в бг мама си е долно, особено като му обясняваха на тонката как са се опарили на бфб в темата, ама не тоя път познал и тонката велик
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttps://trud.bg/a/articles/%D0%B1%D1...86%D0%B8%D0%B8
Кой...?Коооой...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttps://trud.bg/a/articles/%D0%B1%D1...86%D0%B8%D0%B8
Кой...?Коооой...?
Бързо да си каже КОЙ е !По всяка вероятност де, но ако не е ТОЙ трябва да е Чичо ни Оги !
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Зарибява?! Ти наред ли си? Дал им е идея, как да си удвоят парите за година-две! При това изцяло реализирана на бфб.
Ти каква идея им даде, освен да ти четем хейта из БФБ дружествата. Май по цял ден се въртиш на стола и се чудиш, какво да правиш. Да видим, докога ще те издържа жена ти, че от 18г май основно си държал черния Петър!
Тонката ок супер дал им великата идея да инвестират в бебешки термометри, сигурно някой е направил пари. Но ако тонката грешеше? Щеше ли да се чувства поне малко виновен? Защото едно време като удари голямата криза, тука в инвестора имаше една тема "вложих 30к в капман макс и ги загубих, как да кажа на мъжа си?". Ок да аз пиша в алфата, в редит давам акъл, тук ви троля. Но се предполага, че щом сте тук, разбирате поне малко от инвестиции и ще направите някоя глупост с акции и без мен. Но да хайпиш акции в бг мама си е долно, особено като му обясняваха на тонката как са се опарили на бфб в темата, ама не тоя път познал и тонката великdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар