Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Какво добло момче беше, а в какъв върррколаг се превърнал...
Last edited by inta53; 12.07.2025, 13:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Всъщност панда не знам дали съзнаваш, но и другите инвеститори купуваме и притежаваме имоти, а особенно в БГ всеки има по една торба с имотиLast edited by tony1975; 12.07.2025, 13:11.
- 7 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Black and white cat-foot;n4285702]Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
От патриотизъм, аз съм твоя Мечо Пух. Образовам масите и даже не ти искам 1500 на година
забелязах наистина, че откакто стана хиперактивен, рязко ми скочи доходноста,
ако и г-н груев беше малко по-активен, можех вече да се пенсионирам
- 7 Харесвания
Коментар
-
Бъди скромен - не си мисли колко си велик ако вземеш да правиш пари. Винаги приемай, че е възможно да грешиш, и не се страхувай да задаваш тъпи въпроси. Използвай форума на Investor.bg - невероятен източник на информация е.
Може да си пишеш с някой ДВИ (директор за връзка с инвеститорите), както и инвеститори с 5-, 6- или даже 7-цифрени суми. В тази връзка, искам да благодаря на Императорът, Инта, Тони, Фелбъз, Пипбел и всички други, които са ми помагали, но на които не мога в момента да се сетя за никовете.Black and white cat-foot от форума на Investor.bg е успял да победи падналия с 12% SOFIX чрез вложение в Софарма имоти АДСИЦ
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ало, г-н "най-великия финансов блогър" - избрал да премести парите си в НИ в България, хайде спри се вече, защото става повече от досадно.
Разбрах, че повечето тук сме под нивото ти - все пак не всеки успешен меринджей за 20години на финансовите пазари може да достигне портфейл с размер малко над нова Дачия.
Кажи ми как ти помагат тия 1млн читатели, като ти сам не си вярваш на тезите. Ако си вярваше щеше да теглиш едни 100к заем и за няколко години да си ги направил 1-2млн ама лева а не вюта., ама Йок - големи сме само на приказки
Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите, Грую ще ти вика Браво - за съжаление явно си свикнал и търсиш повече внимание...
Даже аз не знам защо си губиш времето по пазарите - махай всичко, взимай една кола- нали за толкова си изкарал и се фокусирай върху контактите ти с прокуратурата, най-мощната и безпардонна престъпна организация в БГ - харесай им някоя фирма за асансьори или за детски играчки, анализирайте я, откраднете я и си се занимавай с нея.
Извинявам се на съфорумците, ама аман от тая витилигова мечка вече!
- 7 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Yori;n4285698]Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби[/QUOTE
Като си толкова велик, защо не си го монетаризирал този голям интерес, а се плюнчиш по цял ден в този избушен форум да ни тормозиш сетивата
Направи си един канал в тубата и по цял ден ще диплиш пачки
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ало, г-н "най-великия финансов блогър" - избрал да премести парите си в НИ в България, хайде спри се вече, защото става повече от досадно.
Разбрах, че повечето тук сме под нивото ти - все пак не всеки успешен меринджей за 20години на финансовите пазари може да достигне портфейл с размер малко над нова Дачия.
Кажи ми как ти помагат тия 1млн читатели, като ти сам не си вярваш на тезите. Ако си вярваше щеше да теглиш едни 100к заем и за няколко години да си ги направил 1-2млн ама лева а не вюта., ама Йок - големи сме само на приказки
Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите - за съжаление явно си свикнал и търсиш внимание...
Даже аз не знам защо си губиш времето по пазарите - махай всичко, взимай една кола- нали за толкова си изкарал и се фокусирай върху контактите ти с прокуратурата, най-мощната и безпардонна престъпна организация в БГ - харесай им някоя фирма за асансьори или за детски играчки, анализирайте я, откраднете я и си се занимавай с нея.
Извинявам се на съфорумците, ама аман от тая витилигова мечка вече!
https://investograf.bg/abonament/
Не знам как да ти обясня, ама не бухам като теб само в акции. Има и други активи на тоя святdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Black and white cat-foot;n4285668]
Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби[/QUOTE
Като си толкова велик, защо не си го монетаризирал този голям интерес, а се плюнчиш по цял ден в този избушен форум да ни тормозиш сетивата
Направи си един канал в тубата и по цял ден ще диплиш пачки
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Смешници, да направят някой сравнителен анализ като да кажем Естония. То си личи и от вютата де, само 450. Най ме разсмя "ренесанса на бфб". Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби
Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите, Грую ще ти вика Браво - за съжаление явно си свикнал и търсиш повече внимание...
Извинявам се на съфорумците, ама аман от тая витилигова мечка вече!Last edited by tony1975; 12.07.2025, 12:29.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕврото идва: какво следва за БФБ с Мартин ГеоргиевLast edited by Black and white cat-foot; 12.07.2025, 10:17.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМеждународните рейтингови агенцииFitch Ratings и
S&P Global Ratings повишиха
дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна валута на ‘BBB+’ със стабилна перспектива.
Водещият фактор за повишението на рейтинга на страната ни е официалното решение на
Съвета на Европейския съюз за присъединяването на България към еврозоната от 1 януари 2026 г.
Рейтинговата агенция Fitch Ratings разглежда приемането на еврото като положително за рейтинга. Приемането в еврозоната ще:
предостави на държавния дълг статут на резервна валута;
укрепи рамката на паричната политика;
намали транзакционните разходи;
елиминира валутно-курсовия риск за фирмите и домакинствата;
открие допълнителни възможности за външно финансиране;
българските банки ще имат достъп до ликвидните улеснения на ЕЦБ.
Fitch очаква реален растеж на БВП от 2,8% през 2025 г., непроменен спрямо 2024 г., тъй като несигурността около световната търговия се компенсира от подобрената вътрешнополитическа ситуация. Силният растеж на номиналните заплати, съчетани с увеличение на потреблението преди влизането в еврозоната ще подкрепят стабилните разходи на домакинствата. Fitch Ratings прогнозира реален растеж на БВП от 2,5% през 2026 г., с възможности за допълнително нарастване, свързани с приемането на еврото.
Агенция S&P Global Ratings отбелязва, че:
България ще бъде облагодетелствана от надеждната парична политика на ЕЦБ и развитите капиталови пазари на паричния съюз, а валутният риск ще намалее значително;
Членството на България в ЕС и предстоящото присъединяване към еврозоната продължават да осигуряват на страната осъществяването на важни политики.
Краткосрочните перспективи за растеж на България са оценени като стабилни. Прогнозата е, че икономиката ще нарасне с 2,4 % в реално изражение през 2025 г. и средно с 2,8 % до 2028 г.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар