IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Всъщност панда не знам дали съзнаваш, но и другите инвеститори купуваме и притежаваме имоти, а особенно в БГ всеки има по една торба с имоти
    Една торба имоти има всеки в бг, но из прованса. Без пари, ниско ликвидни и вместо да носят приходи трупат разходи. Плащаш им всяка година данък сгради и смет, буренясват и никой не иска да ги купи. Колко от инвеститорите от форума имат имоти, които им носят поне един суверен на месец?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Какво добло момче беше, а в какъв върррколаг се превърнал...
      Last edited by inta53; 12.07.2025, 13:31.

Коментар

Тогава ни е благодарил, а сега вече е голяма работа и хейти. Важното е че почитателя на Путин - Митко/Импето, го е учил на покупки по западните пазари - ясно, това ми говори много.

Всъщност панда не знам дали съзнаваш, но и другите инвеститори купуваме и притежаваме имоти, а особенно в БГ всеки има по една торба с имоти
        Last edited by tony1975; 12.07.2025, 13:11.

Коментар

Интересни коментари има!

Коментар

• [QUOTE=Black and white cat-foot;n4285702]
            Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

От патриотизъм, аз съм твоя Мечо Пух. Образовам масите и даже не ти искам 1500 на година
            Благодаря ти за което
            забелязах наистина, че откакто стана хиперактивен, рязко ми скочи доходноста,
            ако и г-н груев беше малко по-активен, можех вече да се пенсионирам

Коментар

• Бъди скромен - не си мисли колко си велик ако вземеш да правиш пари. Винаги приемай, че е възможно да грешиш, и не се страхувай да задаваш тъпи въпроси. Използвай форума на Investor.bg - невероятен източник на информация е.
              Може да си пишеш с някой ДВИ (директор за връзка с инвеститорите), както и инвеститори с 5-, 6- или даже 7-цифрени суми. В тази връзка, искам да благодаря на Императорът, Инта, Тони, Фелбъз, Пипбел и всички други, които са ми помагали, но на които не мога в момента да се сетя за никовете.
              Black and white cat-foot от форума на Investor.bg е успял да победи падналия с 12% SOFIX чрез вложение в Софарма имоти АДСИЦ

Коментар

Ало, г-н "най-великия финансов блогър" - избрал да премести парите си в НИ в България, хайде спри се вече, защото става повече от досадно.
                Разбрах, че повечето тук сме под нивото ти - все пак не всеки успешен меринджей за 20години на финансовите пазари може да достигне портфейл с размер малко над нова Дачия.
                Кажи ми как ти помагат тия 1млн читатели, като ти сам не си вярваш на тезите. Ако си вярваше щеше да теглиш едни 100к заем и за няколко години да си ги направил 1-2млн ама лева а не вюта., ама Йок - големи сме само на приказки
                Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите, Грую ще ти вика Браво - за съжаление явно си свикнал и търсиш повече внимание...
                Даже аз не знам защо си губиш времето по пазарите - махай всичко, взимай една кола- нали за толкова си изкарал и се фокусирай върху контактите ти с прокуратурата, най-мощната и безпардонна престъпна организация в БГ - харесай им някоя фирма за асансьори или за детски играчки, анализирайте я, откраднете я и си се занимавай с нея.

Извинявам се на съфорумците, ама аман от тая витилигова мечка вече!
                Е ти пак без загриженост,- жена му го е натирила и той ни "обгрижва нас", но и тук няма да е за дълго ;- ШЕЛЛИ досадници не търпи, просто ги прегазва и вдига стъпала над тях

Коментар

• [QUOTE=Yori;n4285698]
                  Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби[/QUOTE

Като си толкова велик, защо не си го монетаризирал този голям интерес, а се плюнчиш по цял ден в този избушен форум да ни тормозиш сетивата
                  Направи си един канал в тубата и по цял ден ще диплиш пачки

От патриотизъм, аз съм твоя Мечо Пух. Образовам масите и даже не ти искам 1500 на година
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Ало, г-н "най-великия финансов блогър" - избрал да премести парите си в НИ в България, хайде спри се вече, защото става повече от досадно.
                    Разбрах, че повечето тук сме под нивото ти - все пак не всеки успешен меринджей за 20години на финансовите пазари може да достигне портфейл с размер малко над нова Дачия.
                    Кажи ми как ти помагат тия 1млн читатели, като ти сам не си вярваш на тезите. Ако си вярваше щеше да теглиш едни 100к заем и за няколко години да си ги направил 1-2млн ама лева а не вюта., ама Йок - големи сме само на приказки
                    Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите - за съжаление явно си свикнал и търсиш внимание...
                    Даже аз не знам защо си губиш времето по пазарите - махай всичко, взимай една кола- нали за толкова си изкарал и се фокусирай върху контактите ти с прокуратурата, най-мощната и безпардонна престъпна организация в БГ - харесай им някоя фирма за асансьори или за детски играчки, анализирайте я, откраднете я и си се занимавай с нея.

Тони, момчето с ютуб канала дето промотираш и в темата за Сирма предлага годишен абонамент за 1500 лв, процент ли ти е обещал?

https://investograf.bg/abonament/

Не знам как да ти обясня, ама не бухам като теб само в акции. Има и други активи на тоя свят
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• [QUOTE=Black and white cat-foot;n4285668]

Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби[/QUOTE

Като си толкова велик, защо не си го монетаризирал този голям интерес, а се плюнчиш по цял ден в този избушен форум да ни тормозиш сетивата
                      Направи си един канал в тубата и по цял ден ще диплиш пачки

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Смешници, да направят някой сравнителен анализ като да кажем Естония. То си личи и от вютата де, само 450. Най ме разсмя "ренесанса на бфб". Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби
                        Направи си една тема, като Архитекта и си пускай там умнотиите, Грую ще ти вика Браво - за съжаление явно си свикнал и търсиш повече внимание...

Last edited by tony1975; 12.07.2025, 12:29.

Коментар

Еврото идва: какво следва за БФБ с Мартин Георгиев
                          Смешници, да направят някой сравнителен анализ като да кажем Естония. То си личи и от вютата де, само 450. Най ме разсмя "ренесанса на бфб". Пич, в алфата само съм правил над милион вюта на година и то парт-тайм като хоби
                          Last edited by Black and white cat-foot; 12.07.2025, 10:17.

Коментар

• Еврото идва: какво следва за БФБ с Мартин Георгиев

Коментар

• За да знаем къде се намираме, трябва да се сравняваме с Хърватия, Словакия и Балтика, защото с тях няма да имаме валутното предимство.

Коментар

Международните рейтингови агенции Fitch Ratings и S&P Global Ratings повишиха дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна валута на ‘BBB+’ със стабилна перспектива.
                                Водещият фактор за повишението на рейтинга на страната ни е официалното решение на Съвета на Европейския съюз за присъединяването на България към еврозоната от 1 януари 2026 г.

Рейтинговата агенция Fitch Ratings разглежда приемането на еврото като положително за рейтинга. Приемането в еврозоната ще:
                                предостави на държавния дълг статут на резервна валута;
                                укрепи рамката на паричната политика;
                                намали транзакционните разходи;
                                елиминира валутно-курсовия риск за фирмите и домакинствата;
                                открие допълнителни възможности за външно финансиране;
                                българските банки ще имат достъп до ликвидните улеснения на ЕЦБ.
                                Fitch очаква реален растеж на БВП от 2,8% през 2025 г., непроменен спрямо 2024 г., тъй като несигурността около световната търговия се компенсира от подобрената вътрешнополитическа ситуация. Силният растеж на номиналните заплати, съчетани с увеличение на потреблението преди влизането в еврозоната ще подкрепят стабилните разходи на домакинствата. Fitch Ratings прогнозира реален растеж на БВП от 2,5% през 2026 г., с възможности за допълнително нарастване, свързани с приемането на еврото.

Агенция S&P Global Ratings отбелязва, че:
                                България ще бъде облагодетелствана от надеждната парична политика на ЕЦБ и развитите капиталови пазари на паричния съюз, а валутният риск ще намалее значително;
                                Членството на България в ЕС и предстоящото присъединяване към еврозоната продължават да осигуряват на страната осъществяването на важни политики.
                                Краткосрочните перспективи за растеж на България са оценени като стабилни. Прогнозата е, че икономиката ще нарасне с 2,4 % в реално изражение през 2025 г. и средно с 2,8 % до 2028 г.

Мда, беше крайно време да минем орбанистите

Коментар

Working...
                                X