Участниците на БФБ нали все се оплакваха, че нямало ликвидност. Ето сега при тези цени има много хубава ликвидност, което показва, че е справедлива цената, а до сега активите са били много набалончени. Така си мисля аз.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОп Оп.... как сме !!!!
добре дошъл на борда
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеЗащо не се спре търговията както се правеше 2008-2009 години като се сриваше?
Никой няма нужда от такива сривове с по 10% като днешния, това не е добре и много репа гърмят едно след друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеУдри уйно!
Интересно, дали ще минем рекорда от 20,януари 2008 с 20% ...според мен няма да можем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение... -8%↓... -9%↓... леле, такова сгромолясване никога не съм виждал до сега!
Черният петък прерастна в бездънен понеделник... 2008 година ли се повтаря?
Коментар
-
Заради коронелата, много са се изсили в разпродажбите притеснените. Спада е рязък и ми се струва , че нивата са добри за контролирани поемания на разпродажбите, по-малко обаче
. При вариант, коронелата да отшуми в рамките на месец или два ще имаме друга игра
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСофикс -7%↓... парите изтичат от бфб-то и заминават към чужди борси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение500 и нещо очаквах да стигне. Не съм предполагал обаче, че ще видим 4 отпред. Аз и лев не съм изгубил, защото не съм продал. Но пък мисля да купувам. Нека най-после излизащите да си изчистят акциите си на загуби и да оставят борсата да диша спокойно.
П.С. Аз не бях тук през 2008, но сега донякъде мога да си представя какво е било на участниците тогава. И все пак положението не е зле, отварят се много възможности. Пари да имаш...Last edited by Монти; 09.03.2020, 14:15.
Коментар
Коментар