If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези кървавочервени индекси по света и нашата прословута стабилност дали няма да привлекат някой лев насам? От началото на седмицата Dow губи почти 5000 точки, а Софикс не мърда. Сега е момента ЕТФ да се рекламира по целия свят.
Да ти имам оптимизма. Що не смениш темата? Има една "Паника на БФБ" се казва - пиши в нея! При това в сегашната стойност на Софикс единствено не е отчетено въздействието на Третата Световна война, а такава не се задава все още
Тези кървавочервени индекси по света и нашата прословута стабилност дали няма да привлекат някой лев насам? От началото на седмицата Dow губи почти 5000 точки, а Софикс не мърда. Сега е момента ЕТФ да се рекламира по целия свят.
Нищо не съм продал,напротив от три месеца все купувам тук таме по-малко.....каквото и да си говорим станахме прекалено ефтини.Само че колкото и да не ми се иска, статистиката показва че петъка е все "черен"
направи си един анализ коронавирусът (в частност търговията с китай) как ще се отрази на дружествата където си инвестирал ....... вземи мерки ......... а вечерта си пий спокойно ракията без да мислиш кой петък ще е черен...
продал си вчера и чакаш яко надолу за да си върнеш акциите ли? ....... не се надявай много ......... може и да не стане....
европа коригира от рекордните стойности от януари 2020 г. ........ а БФБ коригира вече 31 месеца след върха през август 2017 г.
Нищо не съм продал,напротив от три месеца все купувам тук таме по-малко.....каквото и да си говорим станахме прекалено ефтини.Само че колкото и да не ми се иска, статистиката показва че петъка е все "черен"
Коментар