Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Здравко, ние това го пишем тук от няколко години..Казвахме, че заради Черешата и БХ нямахме 10г. истински ръст на БФБ и кризата ще дойде и ще стане още по- лошо..Тук едни политически тролове твърдяха, че сме си били много добре и на БФБ можело много да се печели..
Не може да се разбере , че с лъжи и демагогия не става и никой не печели от замазване на истината..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Кире ,тази паника ще свърши ,даже предполагам маркета ще коригира малко нагоре ,преди пак да има пак спад ,но доверието в борсата и правителството е безвъзратно загубено....
Не знам какво е ставало 2008 година на БФБ-то, но сега може ли да го видиме същото?
Щом умрялото БФБ потъва със скоростта на пробита лодка, значи положението е наистина критично!
Слава Богу, че в края на миналата година кеширах на + всичко налично...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтабилна държава, стабилна борса..
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Аз съм от тези, които имат доста химимпорт % от портфейла. Ама с времето претръпваш.
И това ще мине.
Коментар
-
Като прочете снощи какво са написали някои колеги, достойни за темата с вицовете. Някои и 20 г да са на БФБ пак не си научиха уроците за съжаление.
П.С. Съвет за тези, които го искат. Не знам какво ще е утре, но не усреднявайте, а приемете загубите днес, защото утре може да са по - големи. По - добре пропуснати виртуални ползи отколкото реални загуби. Това научих от предната криза.Last edited by realista; 28.02.2020, 13:02.
- 1 like
Коментар
Коментар