If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
15%,не страшно че си без кеш....пред тебе са няколко пътя ,да гледаш как пада портфейла ,да продадеш няколко позиции с най малко загуба или да вземеш репо....Обикновенно се случва или форумните теории казват ,когато и последния оптимист продаде маркета отскочи с по 10,15%
Големите какво ще правят е по-важно. Има и подобрения все пак от предната таква криза (2008 г.) - сега няма неориентирани чужденци, няма толкова ливъридж (репа и т.н. потребителски кредити), както и фондовете ни, може и да са се оказали прави, че почнаха още от 2018 г. да продават, когато имаше големи спадове пак назапад. Но сегашните спадове, вече официално се водят като сривове, тоя път е различно..поне подготовката на всички е на ниво..
15%,не страшно че си без кеш....пред тебе са няколко пътя ,да гледаш как пада портфейла ,да продадеш няколко позиции с най малко загуба или да вземеш репо....Обикновенно се случва или форумните теории казват ,когато и последния оптимист продаде маркета отскочи с по 10,15%
Ще продам Монти само когато/ ако ми трябват пари. Засега имам доходи от друго място и нямам финансови затруднения. Проблемът е, че не мога да довнасям, както правих винаги, че обезщетявам роднина за дял от едни наследствен апартемент. Направил съм си някаква оценка и цените на които съм придобил съответните акции ми допадат. Е, явно съм могъл да ги купя и по-тънко, но и моите си цени ме кефят. Няма пълно щастие...
Явно трябваше да остана с 0 кеш за първи път от 8 години, за да видя колко много може да потъва Софикс! Хахаха . Това е чакал мръсникът - процентовия да няма пукната пара, за да се срине, неговата кожа . хахаха
Явно трябваше да остана с 0 кеш за първи път от 8 години, за да видя колко много може да потъва Софикс! Хахаха . Това е чакал мръсникът - процентовия да няма пукната пара, за да се срине, неговата кожа . хахаха
Имам предложение. Намираш във форума цитати, кои форумци са правили прогноза за Софикс 1000 през последните три години и ги цитираш. Ако успееш пишеш с едни букви "Киро не е трол", ако не успееш пишеш "Киро е трол". В двата случая ти давам лайк и цитат с +1. Мисля, че е честно и е добре да застанеш мъжки зад думите си. Успешна търговия. Тези дни определено бяха доста интересни.
-1
Условието да е трол е да го върши умишлено, а аз съм убеден, че не е така.
В случая, можеш да потърсиш по-подходяща квалификация.
Хора, борсата пада от 3 години. Софикс от 723 на 535. Вчера и днес не са кой знае колко различни от предните дни, седмици, месеци, години. Все тая.
Ще се изненадам само като видя ръстове. Междувременно осредняваме.
Ами света пада с 10-15% за седмица мислиш ли че тук ще подмине ей така просто, ако има още един два дни като днешния...
Хора, борсата пада от 3 години. Софикс от 723 на 535. Вчера и днес не са кой знае колко различни от предните дни, седмици, месеци, години. Все тая.
Ще се изненадам само като видя ръстове. Междувременно осредняваме.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар