IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес играта ми хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Не знам как излизате на плюс, но моя портфейл от акции пада с по 2-3% всеки ден
      И аз се чудя с малко трасе и малко хим ,като имам 4 акции продадени на плюс от 5 до 10% и едва закърпих деня и всички западни ги купих днес и баланса едва крета ..верно форума е пълен с магЮсници и ахмаци.....Едно време в училище имахме табло със снимки на сгрешилите другарчета и да не правят така а тук ще правят форумен списък на простаците продали акциите си..Как са посмели да направят подобно нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Пред една дилема съм сега и моля за съвет.Аз сега да купувам ли артии за предстоящото брутално рали на безкозовия или да купувам памперси за оптимистите ?
        Диверсифицирай
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Това е само заради Доверие иначе вс ми и надолу. От Януари съм вътре с малко над 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
            Започнах деня с -4% и завърших с +0.75 признавам си, че леко се напрегнах.

Коментар

• Започнах деня с -4% и завърших с +0.75 признавам си, че леко се напрегнах.

Коментар

• Пред една дилема съм сега и моля за съвет.Аз сега да купувам ли артии за предстоящото брутално рали на безкозовия или да купувам памперси за оптимистите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  А по спокойно щото Корило няма почивен ден......Аз съм един от Простаците имам продадени акции в Холдинг Варна и Холдинг св София и холдинг Нов Век и ЕУБГ .....Така господин Ентелект.....
                  Така къде ще ми запишеш името.....А забравих днес за преоценка на портфеилите...утре ще е друго.....
                  Евалла-нищо че по едната позиция няма сделка днес-и си пропуснал да се похвалиш как си ги купил преди това на 2 лева -абе -говоря за акции на които се изсипаха количества на дъна(според мен) и са в Софикс а не в БГ120
                  Last edited by aleks262; 28.02.2020, 19:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                    Днес беше егати деня на тая борса
                    Какво, да не би някой да е спечел?

Коментар

• Днес беше егати деня на тая борса
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        Незнам кардио диагнозта им каква ще е ,но е редно,според мен ,всеки който знае кой е продавача по всяка позиция -акция по акция да сподели името на продавача-на ПРОСТАЦИТЕ трябва да се знаят имената .Примерно в темата за Х акция големия продавач бе еди кой си -с ГОЛЕМИ БУКВИ
                        А по спокойно щото Корило няма почивен ден......Аз съм един от Простаците имам продадени акции в Холдинг Варна и Холдинг св София и холдинг Нов Век и ЕУБГ .....Така господин Ентелект.....
                        Така къде ще ми запишеш името.....А забравих днес за преоценка на портфеилите...утре ще е друго.....
                        Last edited by Монти; 28.02.2020, 18:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение

Да ти имам оптимизма. Що не смениш темата? Има една "Паника на БФБ" се казва - пиши в нея! При това в сегашната стойност на Софикс единствено не е отчетено въздействието на Третата Световна война, а такава не се задава все още
                          Ако знаеш колко още има да пада бфб ще разбереш колко много още има да учиш за борсите.

Коментар

• Голям кеф днес на БФБ. И мецанките се наиграха, и бичетата също. Дай Боже повече такива дни за нашата борса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Я, Софка излезна на + даже за пореден ден. Няма такава гавра с акулите навън. хахахаха
                              A Доверие е +15% ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Незнам кардио диагнозта им каква ще е ,но е редно,според мен ,всеки който знае кой е продавача по всяка позиция -акция по акция да сподели името на продавача-на ПРОСТАЦИТЕ трябва да се знаят имената .Примерно в темата за Х акция големия продавач бе еди кой си -с ГОЛЕМИ БУКВИ

Коментар

Working...
                                X