If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам как излизате на плюс, но моя портфейл от акции пада с по 2-3% всеки ден
И аз се чудя с малко трасе и малко хим ,като имам 4 акции продадени на плюс от 5 до 10% и едва закърпих деня и всички западни ги купих днес и баланса едва крета ..верно форума е пълен с магЮсници и ахмаци.....Едно време в училище имахме табло със снимки на сгрешилите другарчета и да не правят така а тук ще правят форумен списък на простаците продали акциите си..Как са посмели да направят подобно нещо....
Пред една дилема съм сега и моля за съвет.Аз сега да купувам ли артии за предстоящото брутално рали на безкозовия или да купувам памперси за оптимистите ?
Пред една дилема съм сега и моля за съвет.Аз сега да купувам ли артии за предстоящото брутално рали на безкозовия или да купувам памперси за оптимистите ?
А по спокойно щото Корило няма почивен ден......Аз съм един от Простаците имам продадени акции в Холдинг Варна и Холдинг св София и холдинг Нов Век и ЕУБГ .....Така господин Ентелект.....
Така къде ще ми запишеш името.....А забравих днес за преоценка на портфеилите...утре ще е друго.....
Евалла-нищо че по едната позиция няма сделка днес-и си пропуснал да се похвалиш как си ги купил преди това на 2 лева -абе -говоря за акции на които се изсипаха количества на дъна(според мен) и са в Софикс а не в БГ120
Незнам кардио диагнозта им каква ще е ,но е редно,според мен ,всеки който знае кой е продавача по всяка позиция -акция по акция да сподели името на продавача-на ПРОСТАЦИТЕ трябва да се знаят имената .Примерно в темата за Х акция големия продавач бе еди кой си -с ГОЛЕМИ БУКВИ
А по спокойно щото Корило няма почивен ден......Аз съм един от Простаците имам продадени акции в Холдинг Варна и Холдинг св София и холдинг Нов Век и ЕУБГ .....Така господин Ентелект.....
Така къде ще ми запишеш името.....А забравих днес за преоценка на портфеилите...утре ще е друго.....
Да ти имам оптимизма. Що не смениш темата? Има една "Паника на БФБ" се казва - пиши в нея! При това в сегашната стойност на Софикс единствено не е отчетено въздействието на Третата Световна война, а такава не се задава все още
Ако знаеш колко още има да пада бфб ще разбереш колко много още има да учиш за борсите.
Незнам кардио диагнозта им каква ще е ,но е редно,според мен ,всеки който знае кой е продавача по всяка позиция -акция по акция да сподели името на продавача-на ПРОСТАЦИТЕ трябва да се знаят имената .Примерно в темата за Х акция големия продавач бе еди кой си -с ГОЛЕМИ БУКВИ
Коментар