IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Да това е ясно, но то на БФБ, кое колко може да падне, кое може да фалира или да задръжи цени, независимо какво се случи в генерален план, не е съвсем ясно! Тука нещата са доста бутикови! Могат да те избушат във времена на икономически подем, глобално или пък да не падаш, когато всички падат.
    Ще останат само и единствено компании предлагащи жизненоважни стоки и услуги.....Медицина.Селско стопанство.Стоки от първа необходимост.Най-засегнатите ще са в сферата на имотите.Туризма.Финансите.Развлеченията.Търговията .
    Last edited by Hermes73; 09.03.2020, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Именно.От глобалната ситуция идват нещата ставащи на БФБ-то.За да се изясни точно какво става в света в момента трябва да се стигне до отговор на въпроса КЪДЕ Е КРИЗАТА водеща и до вирусчето и до спадовете на фондовите.За мен отговора е отвъд пределите на икономиката.Кризата е цивилизационна .Изчерпване на модела на ВЕЧНИЯ разтеж на капитала и постоянната експанзия на кредита.Сегашния модел просто води човечеството към самоунищожение и унищожение на средата в която живее.........Разбирам че никой няма да се съгласи с написаното ......
      Да това е ясно, но то на БФБ, кое колко може да падне, кое може да фалира или да задръжи цени, независимо какво се случи в генерален план, не е съвсем ясно! Тука нещата са доста бутикови! Могат да те избушат във времена на икономически подем, глобално или пък да не падаш, когато всички падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Някои чакат за това месеци, години даже а вас ви огря за един ден.Благородно ви завиждам
        Yes !! Thank you!!

Коментар

Реално случващото се на БФБ, в 99% зависи от случващото се на международната сцена! Какво ще е в идните дни на БФБ, също ще зависи изцяло от ситуацията на Запад!

Аз 2014г. или 2015г. не помня точно, бях влезнал на Хима, тъкмо имаше подем в БВПто, но не стана мохабета и се набутах малко. Преди пак така не уцелих и на Атерата! Малки са ми загубите, но като цяло не виждам и да съм бил останал, да е било възможно да се прогресира! Към днешна дата оценям, че правилно съм преценил да не се занимавам!

Според мен дори и за останалите на пазара, ниаккви нива не може да е ясно, дали са добри или лоши, защото глобалната ситуация е доста непредвидима, в идните дни!
          Именно.От глобалната ситуция идват нещата ставащи на БФБ-то.За да се изясни точно какво става в света в момента трябва да се стигне до отговор на въпроса КЪДЕ Е КРИЗАТА водеща и до вирусчето и до спадовете на фондовите.За мен отговора е отвъд пределите на икономиката.Кризата е цивилизационна .Изчерпване на модела на ВЕЧНИЯ разтеж на капитала и постоянната експанзия на кредита.Сегашния модел просто води човечеството към самоунищожение и унищожение на средата в която живее.........Разбирам че никой няма да се съгласи с написаното ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма да се стабилизира.Този път ще е по-различно.........Целта е по-различна.
            Реално случващото се на БФБ, в 99% зависи от случващото се на международната сцена! Какво ще е в идните дни на БФБ, също ще зависи изцяло от ситуацията на Запад!

Аз 2014г. или 2015г. не помня точно, бях влезнал на Хима, тъкмо имаше подем в БВПто, но не стана мохабета и се набутах малко. Преди пак така не уцелих и на Атерата! Малки са ми загубите, но като цяло не виждам и да съм бил останал, да е било възможно да се прогресира! Към днешна дата оценям, че правилно съм преценил да не се занимавам!

Според мен дори и за останалите на пазара, ниаккви нива не може да е ясно, дали са добри или лоши, защото глобалната ситуация е доста непредвидима, в идните дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

"Първоначално аз бях с убеждението, че борсата е най-голямото откритие на света.
              Понастоящем аз още застъпвам тази позиция."
              Андре Костолани.
              Някои хора просто не ги касае борсата, - Спокойно нека си дадат почивка
              "Купувайте акции и пийте валериан – когато се събудите, вече ще сте спечелили пари..." - Андре Костолани
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Давай смело, принизи се до ордирари инвеститор и сподели. Не отхвърлям нищо що е логично, и дори да се отхвърли пак ще повдигне въпроси от различната гледна точка, което също е полезно.

Колко черно и защо?

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Мнението ми не е интересно за средностатистическия инвеститор.Ще бъде интуитивно отхвърлено от хора мислещи стандартно в графата апокалиптични глупости........

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Благодаря! Аз всъщност не съм напускал кораба. Винаги се навъртам наоколо, но чакам да стане по-интересно. А днес си беше интересно и тук и другаде.
                  +
                  Знаем се добре Фиск, Капитанът не изоставя кораба и не бяга преди другите.
                  Вода има за всички, няма нужда, да се бяга
                  Last edited by precakanoto; 09.03.2020, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
                    Какво имаш предвид? Интересно ми е да чуя мнението/визията ти.

Мнението ми не е интересно за средностатистическия инвеститор.Ще бъде интуитивно отхвърлено от хора мислещи стандартно в графата апокалиптични глупости........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тамън щях да те питам ония 100 т твой ли са първите на 1,1.... Онзи ден взимаше на 1,70 ,после 1,60 после обяви на 1,40 край на продажбите та се притесних.....
                      как е самочувствието ,гледам репо ни заблуждаваш си взел на 40 стинки ли го взе....щото няма идиот да ти даде по скъпо...

Благойчо ,аз не я разбирам ама ти си карък като ника си.....
                      защо си толкова изнервен? ....... припомни си глупостите които твориш тук от 15 год. ли?
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Като окъпани в реката за Йордановден​​​​​​
                        добре дошъл на борда
                        Благодаря! Аз всъщност не съм напускал кораба. Винаги се навъртам наоколо, но чакам да стане по-интересно. А днес си беше интересно и тук и другаде.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво имаш предвид? Интересно ми е да чуя мнението/визията ти.

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Коментар

Големият въпрос е друг!

Сега след като на Запад обещаят и небесата и там пазара в "период" се стабилизира и върне.
                            Тук с обеми 1000-5000, връща също да речем и трие тези 10%!

Какво прави средния инвеститор тогава обаче?

Излиза? Или ще се опита да гони на "кучето опашката"?

Не съм виждал куче да си хване опашката, но съм виждал хора да губят пари!

Коментар

Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно
                              Това е ясно и го пише в учебниците
                              Life won't wait for you.

Коментар

Това на кой го казваш на тия дето си викахме, че ще падне още 5-6 %, а то падаше с 50-60 %, а в други варианти с 500-600%.
                                По-долу един новобранец пише, че такова нещо не е виждал и пита къде ще е дъното.

Пич който и каквото да ти пише ти сам си прецени къде е твойто дъно, щото видях много хора как преминаха през цедката и от джип за 500 хил.сега и на трамвай не се качват щото нямат и за билет

"Първоначално аз бях с убеждението, че борсата е най-голямото откритие на света.
                                Понастоящем аз още застъпвам тази позиция."
                                Андре Костолани.
                                Някои хора просто не ги касае борсата, - Спокойно нека си дадат почивка

Коментар

X