If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво правим след петъчните събития в САЩ? Чудя се дали ще има домино ефект, кои ще пострадат най-много, има ли страх и колко ще се пренесе на борсите?
Какво правим след петъчните събития в САЩ? Чудя се дали ще има домино ефект, кои ще пострадат най-много, има ли страх и колко ще се пренесе на борсите?
Конкретно на БФБ ще се отрази точно толкова колкото пръднята на слона в зоологическата градина в София!
Това един индекс да направи АТН е доста сериозно нещо ! Събитие което се случва веднъж на години ! АТН е сериозно нещо и в тех.анализ !
И съм акцентирал точно това......сега,че ти не разбираш поста ми,нито за какво говоря ,хем е ЕЛЕМЕНТАРНО изказано с едно изречение "Френския CAC 40 на ATH" ,а правиш някакви неадекватни забележки,не говори добре за умствения ти и морален същевременно багаж
Някак си много удобно пропускаш да кажеш, че няколко седмици не може да пробие Добре е да се казва всичко, а не да се спестяват нещата, които не ни отърват
Не си редовен пътник момче !
В чертежа който съм постнал,акцентирам ,че CAC-40 е на АТН .На АТН ли е ? Да ! 7384 предишен,на чертежа е 7386
В чертежа не става въпрос за съпротиви,нива или други работи.който развинтената ти фантазия мисли,че изобразява
Някак си много удобно пропускаш да кажеш, че няколко седмици не може да пробие Добре е да се казва всичко, а не да се спестяват нещата, които не ни отърват
Коментар