If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, не се дрънкайте кой е по по най. Правете си парите и това е. Съмнявам се някой сериозен тука да взима инвестиционни решения на база чваши мнения и графики.
Самозабравили се риби и то губещи играчи,с претенции ,че много разбират от нещо,а всъщност пълен въздух,трябва да се поставят на мястото им.
Пичове, не се дрънкайте кой е по по най. Правете си парите и това е. Съмнявам се някой сериозен тука да взима инвестиционни решения на база чваши мнения и графики.
Единственото което има значение е да печелим пари от търговията с акции. Аз вече над 20 години го правя доста успешно. А през тези години знаеш ли колко дървени философи, заядливци и всезнаиковци като теб са минали през форума?
Лошо,че и от канала не избяга,както мислеше......
Просто си един перфектен контра индикатор.
Може би сега ти става ясно защо постоянно те питам за прогнозите ти
Аз казах 600 а индекса падна до 602. Т.е. разлика 2 пункта. Ти прогнозира 700, нали? А сам сметни колко пункта е разликата Та на кой прогнозата е по-точна?
Казал си ти ...Пинокио Гредоредов ! хаха
Долуцитираното е казано на 612 от теб,за да познаеш "огромното" движение от 2% и пак не можа .В момента е 614.Едно,че не слезе под 600,едно и че изобщо не слезе ,а е над цената.Поредния гредоред
Гредоред за 600....Поредния
Наистина вече искам да направиш първата си точна прогноза
Иначе не е интересно
Аз казах 600 а индекса падна до 602. Т.е. разлика 2 пункта. Ти прогнозира 700, нали? А сам сметни колко пункта е разликата Та на кой прогнозата е по-точна?
Коментар