IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Момчета, мисля че избързахте малко! На борсата търпение му е майката, мисля че ще има по-добри времена за осредняване на позициите.

https://bnr.bg/post/101240448/zdravn...ta-na-balgaria
    Много е вероятно и да си прав ! Но кой знае къде е дъното ? Ако човек е сигурен там ще се нареди и ще чака ! Вярно е че затварят всичко, но и в Италия е така, а пък борсата там днес е с 10% нагоре. Паниката ще отмине и пазарите ще се успокоят, така мисля аз.

Коментар

• Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

+ е от мен, защото направих почти същото!
        Момчета, мисля че избързахте малко! На борсата търпение му е майката, мисля че ще има по-добри времена за осредняване на позициите.

https://bnr.bg/post/101240448/zdravn...ta-na-balgaria

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Лупкайте, че аз вече изпразних кеша в платформата ! В понеделник ще направя ново зареждане и ще чакам в готовност
          + е от мен, защото направих почти същото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Биете ли ги?
            Лупкайте, че аз вече изпразних кеша в платформата ! В понеделник ще направя ново зареждане и ще чакам в готовност

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Нещата с тоя вирус са много по-лоши от колкото се представят.Данните за смъртните случаи са много по-ужасяващи от колкото се знае в обществото.Само искам да ви кажа,че магазини като Cosco , Walmart,Target,Aldi и още много в САЩ са като след война.Всичко е празно.В Cabelas всички патрони са изкупени щ.Само толкова ви казвам.Нещата зазляеат.Правете си добре сметката.
              Недоволен ми изглеждаш.
              Като си дойдеш през лятото, ако събереш пари за пътни, разбира се, цените ще са в пъти по-високи.
              Рошав, кога са изборите при вас?

Коментар

• Заради мерките на НС ли всичко позеленя...

Коментар

• Биете ли ги?

Коментар

Нещата с тоя вирус са много по-лоши от колкото се представят.Данните за смъртните случаи са много по-ужасяващи от колкото се знае в обществото.Само искам да ви кажа,че магазини като Cosco , Walmart,Target,Aldi и още много в САЩ са като след война.Всичко е празно.В Cabelas всички патрони са изкупени щ.Само толкова ви казвам.Нещата зазляеат.Правете си добре сметката.
                    Прав си Вожде. Нещата се сгомнясаха и според мен ще оцелеят бизнесите с истински фундамент на БФБ. Най вече редовно даващите дивидент, защото те имат истински печалби които споделят с акционерите си.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Пък и кой му пука за САЩ,оправяйте се.Ваште гадове го пуснаха това нещо сега ревете като вдовица за....

Коментар

Война ли ще водите ,че сте изкупили патроните или сте решили да се самоубивате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          Както се вижда навсякъде на запад готвят икономически и фискални стимули, които ще стимулират и ще подпомогнат икономиките по време на рецесия, а в България от Тиквата не може да се очакват такива екстри. По тази причина българската борса я избягвам.
                          Нищо чудно банкянския сега да реши да затяга коланите или да дере населението и бизнеса с нови данъци.

Коментар

Не се знае още.Според мен има ище да пропада Дъртия.
                            Ако има е добре дошло(за мен). Все още разполагам с достатъчно кеш за да покрия всяко пазарно движение... така че накъдето и да тръгнат пазарите имам полезни ходове.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Мислех си че никога няма да видя повторение на дневни ръстове в портфолиото от порядъка на 8% но както се очертава не само че ще има такива дни а и ще са много. За всички които не разбират какво става нека малко да ви обясня на по-прост език. Пазара в щатите ще направи нови върхове до 1 година, но не това е по интересното, а че този криза беше предизвикана целенасочено. Още преди истерията да започне не ви ли направи впечатление че пазара започна бавно да се срутва но заедно с това и долара пропадна. Това показва еднозначно че тези доларови активи са отишли за купуването на чужди активи. В Китай започнаха още от следващия ден след като отвориха след празниците на -10%. Освен американсия пазар много малко други пазари бяха балонизирани. Понеже всички суровини са много натиснати, ще има според мен 2 години до сериозният момент, в който ще започне инфлацията да се усилва и тогава ще е пикът на пазарите навсякъде ( и съответно дългият мечи пазар) а дотогава ръстовете са гарантирани. При нас единствената спирачка на пазара винаги била тиквена и който е успял да го разбере отдава и да търгува според убежденията си се е предпазил от загуби. Във форума не са никак много такива колеги.

Коментар

• Както се вижда навсякъде на запад готвят икономически и фискални стимули, които ще стимулират и ще подпомогнат икономиките по време на рецесия, а в България от Тиквата не може да се очакват такива екстри. По тази причина българската борса я избягвам.
                                Нищо чудно банкянския сега да реши да затяга коланите или да дере населението и бизнеса с нови данъци.
                                Last edited by Andi11; 13.03.2020, 15:38.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X