IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако след тези паник пазари, не последва вълна от фалити в реалната икономика и на банки, тогава е момента за нагоре. Голям фалит като Лемън, ако се случи отново - значи новата финансова криза е дошла.

Коментар

• В България правителството на Тиквата и тъпите му калинки какви икономически и фискални мерки ще предприемат за да стимулират икономиката? Май никакви?
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Германия отпуска неограничени средства за подкрепа на бизнеса срещу коронавируса

Решението предвижда компаниите да могат да отлагат данъчни плащания за милиарди евро, както и мащабно увеличение на кредитирането от държавната банка KfW

Правителството на германския канцлер Ангела Меркел обяви, че ще използва всички налични средства да помогне на германските компании и работници за справяне със задълбочаващото се влияние на коронавирусната епидемия. Властите също така обещаха широк пакет от стимули, ако бъде необходимо.

Целта е да се гарантира, че фирмите в най-голямата европейска икономика разполагат с достатъчна ликвидност, за да преодолеят кризата, предизвикана от коронавирусната епидемия, се казва в съвместно изявление на министерствата на икономиката и финансите, цитирано от Bloomberg.

По думите на финансовия министър Олаф Шолц няма да има ограничения за средствата, които могат да бъдат отпуснати, като е възможно да се наложи Германия да вземе допълнително дълг, за да финансира новите разходи.

Доходността по 10-годишните германски държавни ценни книжа отбелязва ръст от над 20% минути след 15 ч. в сряда до -0,589%, като е напът да запише най-големия си скок от 2015 г. насам.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• ТОЯ СМЕШНИК НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ СЕГА ЧЕ ЩЕ ПРЕБОРИ ЛЕСНО КРИЗАТА С ТРУДОЛЮБИЕ И ПАК ЩЕ ИМА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ . ХИХИХИХИХИХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хихихихихихи много си прав.Намамиха ги и алчноста им проговори.
            Навсякъде и всеки път рибките биват изядени от големите акули с едни и същи методи. Виж Дакса, надуха го до 8-9% днес, рибките започнаха и там да купуват и сега са вече пак на минус. Класически "pump and dump".

Коментар

• браво джони … активен си

Коментар

• На запад падат с много защото там ливъриджът е сериозен, инструменти всякакви, пазар купен и прекупен в пъти. При нас не е така. При нас ливъриджа дори и може да е занулен последните дни - два, три дни и деливъриджа е факт. Това не значи, че държавата с това извънредно положение, не трябва да помогне и на пенсионните, на договорните фондове - да спре трансферите към НОИ за 2-3 месеца да кажем. Но няма кой да го поиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

А като бъде на север ….. ще си посипеш ли ритуално главата с фекалий
                  Неграмотния ми говори за фекалиЙЙЙЙ. Дигай гащите, в понеделник ще бъдеш оправен за пореден път

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                    Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.
                    Хихихихихихи много си прав.Намамиха ги и алчноста им проговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Недоволен ми изглеждаш.
                      Като си дойдеш през лятото, ако събереш пари за пътни, разбира се, цените ще са в пъти по-високи.
                      Рошав, кога са изборите при вас?
                      Мислех да изкарам цялото лято в България на морето,но е твърде вероятно да пропусна,защото при еас ще е биологична война с тоя вирус.Не знам как ще ви спасяват.Ти трябва в гората да се криеш.Ама какво ще ядеш не знам.Най-много диви плодове и барабошки от животните .А за БФБ не ми се мисли.Ще е пълен погром.Ти ще си загубил всичко и ще гледаш с големи очи като лемур.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Пък и кой му пука за САЩ,оправяйте се.Ваште гадове го пуснаха това нещо сега ревете като вдовица за....
                        Да не бъда груб,но ти му мисли.При нас затвориха границите за чужденци да не разнасят заразата.Тук ще се справят дори и да се разшири заразата и да се наложи да се стои по домовете,но ти му мисли щото в Европа пък да не говорим за България ще измрете като пилци.Тук тия имат ресурс да се справят със ситуацията ама за БГ не ми се мисли.Никой за нищо не реве.Вие ще ревете.На мен тоя пир по време на чумс много ми харесва.Имам толкова много свободен кеш,че с нетърпение чакам да стане огромна паника тук че да вляза в яките американски компании и след 6-7 г най-много ще съм с милиони,милиони в сметката.На БФБ ще е същата мижава ситуация както сега.Ще се надлъгвате и губите времето докато изгубите и последния си лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Заради мерките на НС ли всичко позеленя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Много е вероятно и да си прав ! Но кой знае къде е дъното ? Ако човек е сигурен там ще се нареди и ще чака ! Вярно е че затварят всичко, но и в Италия е така, а пък борсата там днес е с 10% нагоре. Паниката ще отмине и пазарите ще се успокоят, така мисля аз.
                            Напълно съм съгласен с теб! Според мен всеки който наистина притежава акции, в момента е на загуба, тук се нареждам и аз! .

Лично според мен, пазара ще е надолу и много бавно ще се катери (говоря за БФБ, а там не е нормална борса). Днес съм на малък "+", за сметка от големият "-" от вчера, но това е положението. Яд ме е че не продадох, ама кой да предположи. Сега ми остана да осреднявам с приличната печалба от Доверие, което продадох.
                            Мислех, да продавам през този месец, такъв ми бе таргета, но уви вируса ме изненада и затри всичко което бе на +. Такъв е живота, какво да се прави.

В момента, като гледам само фарма имотите са в зелено, но докога ли не знам, а там не трябва да пада според мен! Таки си мислех и за Атерата, ама едно си мислиш, друго остава.

Хайде че се отплеснах, разходете се на вън и бъдете здрави! Живота продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Война ли ще водите ,че сте изкупили патроните или сте решили да се самоубивате?
                              Близко да акъла дс се сети човек но нищо аз ще поясня.Хората се страхуват че ако ги затворят по къщите за повече време.Ще има такива на които храната няма да достигне и ще има мародерства,нападения.Затова се запасяват с боеприпаси да се защитават.Тук всяка къща има оръжие в излишък.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                                Някои попаднахa в класически "Bull trap". Понеделник според мен продължаваме с нови сили на юг.
                                А като бъде на север ….. ще си посипеш ли ритуално главата с фекалий

Коментар

Working...
                                X