Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Много ми се иска да се получи така
Специално за рибаря слагам и линк, за да гледа голяяяма графика
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/rgh1677403706v.png
Коментар
-
Привет на всички.
По повода посоката на индекса - моето мнение е че сме в сравнително добра кондиция/ Бяхме в корекция, която може още малко да продължи като време но си мисля че няма голяма сила за да свали индекса осезаемо. Да- очаквам по-скоро някакви полу"хоризонтални" движения покрай инфлацията и увеличения на лихвите, (а може би и да не повлияят у нас значително), покрай разните стресиращи за играчите фактори - войната, или разните политически проблеми и др. Понеже не очаквам съществени спадове и дори напротив - след някакъв период от няколко месеца пак може да продължим с ръст ... та затова и нямам защитни позиции от типа на слабодоходоносни адсици а и не намирам за нужно да преобразувам портфейла, дори напротив - искам да добавям примерно акции на Алтерко но пък те ... и сега си растатОтдавна няма по 18 и 19 лв,,, днес са вече 23 ...
На пазара няма вече паникьори, а от друга страна отчетите показват пълни чували с профит с рекордни абсолютни стойности или %-ти, както са да кажем при ХЕС и МЦХ - двоен ръст а при Емка дори към троен, Алтерко са обявили 40% ръст в приходи за всяка година от следващите 4, едната от които вече измина и дори си преизпълниха прогнозата за 2022 и т.н. ...тоест едва ли ще има вече силни спадове в индекс ако отчетите се подобряват а на пазара продавачите са намалели. Сега ако в някой от пенсионните фондове им бръмчат разни бръмбари та разпродават без да мислят - това е вече съвсем друго. Така сринаха и Агрия до 4 лв преди 3-4г, а вижте какво се случи после - ръст от 7 пъти (към момента) Гледам примерно сега продавец се мъчи да бута емка - ами ок, направете я двойно по-ниска да се натоварим и с нея... нямам против, а и насила хубост не става
(паживем увидем, със или без препоръка...)
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПичове, не се дрънкайте кой е по по най. Правете си парите и това е. Съмнявам се някой сериозен тука да взима инвестиционни решения на база чваши мнения и графики.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПо нанадолнището
Но все пак...докъде надолу ? 610,605,603,600,580,550,500,400 ? има значение,не мислиш ли?Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 20:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМежду другото, аз все още смятам, че индекса не е стигнал дъното
Последно ,къде ще ходим сега ахахаха?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕми рибаря е нервен, защото нацелва само греди
- 1 like
Коментар
-
що се карате сега, нали идеята е да си помагаме... все на препирня и обиди отиват споровете в този форум
Първоначално изпратено от 16.02.2023, 14:20 tony1975 Разгледай мнениеГледам си дъното на чашата от кафе, почесах се по лявото ухо и се изкашлях три пъти - струва ми се, че скоро трябва да тръгваме ...да видим
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар