Първоначално изпратено от volatilnia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Важно е да се потвърди, че има цяр. Хората и борсите да се успокоят, кой ще произведе от къде ще се внесе все ще се измисли!
настъпи първа пролет ........ време е да се хванем за зелено
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
това за маларията е спряно да се внася и произвежда в България от времето на бай тошо ......... другото лекарство за артрит още миналата седмица го пейстнах тук ....... внася се и до сега, макар, че често изчезва от аптеките и болните от артрит страдат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеEmil Tsenov: #Австрия обяви пакет от 38 милиарда евро в #помощ на засегнатите от кризата сектори. Целта е бърза и опростена подкрепа за #бизнеса, както и да има достатъчно средства за още по-голяма инвестиция в случай на нужда. Сумата е 10 % от #БВП на страната. 4 милиарда евро са за спешна помощ на #малки и #средни #фирми, а 15 милиарда евро от средствата са за директни #компенсации на всички засегнати от мерките за ограничаване на заразата компании. Други 9 милиарда евро ще отидат за #гаранции и #задължения, а за отсрочените #данъци или такива, които ще се изплащат на части са заделени 10 млрд. евро. Очаква се тези разходи да доведат до 1 % бюджетен дефицит в края на годината.
БХ И ЧЕРЕШАТА НЕ СПРЯХА ДА ХАРЧАТ В ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ И СЕГА РЕВАТ..
отделно сме във валутен борд и няма как БНБ да пусне печатницата...
как искате при това положение да се вкарат пари срещу короната?
не ми е ясно как ще се отделят 10% от БВП ........ а дефицита ще е 1% ........ това е орязване на други разходи и гласуване на нов бюджет...Last edited by polki; 20.03.2020, 10:39.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Emil Tsenov: #Австрия обяви пакет от 38 милиарда евро в #помощ на засегнатите от кризата сектори. Целта е бърза и опростена подкрепа за #бизнеса, както и да има достатъчно средства за още по-голяма инвестиция в случай на нужда. Сумата е 10 % от #БВП на страната. 4 милиарда евро са за спешна помощ на #малки и #средни #фирми, а 15 милиарда евро от средствата са за директни #компенсации на всички засегнати от мерките за ограничаване на заразата компании. Други 9 милиарда евро ще отидат за #гаранции и #задължения, а за отсрочените #данъци или такива, които ще се изплащат на части са заделени 10 млрд. евро. Очаква се тези разходи да доведат до 1 % бюджетен дефицит в края на годината.
БХ И ЧЕРЕШАТА НЕ СПРЯХА ДА ХАРЧАТ В ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ И СЕГА РЕВАТ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ кво стана сега само аз ли съм ОптимиЗ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Topline: President Trump said in a Thursday press briefing that chloroquine and hydroxychloroquine, drugs used to treat malaria and severe arthritis, were approved by the Food and Drug Administration to test as a COVID-19 coronavirus treatment, as the number of cases nationwide continues to increase.
https://edition.cnn.com/2020/03/19/p...rus/index.html
https://www.forbes.com/sites/lisette.../#3c8a623b303dfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
+1
"Добър вечер на всички. Чувствам се добре. Състоянието ми е добро, благодарение на грижите на един изключително добър медицински екип и смятам, че в кратък срок ще подобря състоянието си." Това заяви в телефонен разговор пред Нова тв заразеният с коронавирус Кирил Домусчиев.
"Имах лека настинка и бях неразположен, като се прибрах от Франция. Лекувах се със стандартните за един грип стандартни средства. Съпругата ми вдигна температура и си пуснахме тест за коронавирус, който се оказа отрицателен и за двамата. В неделя си направихме нов тест и скенер на белите дробове и се оказа, че имаме двустранни пневмонии. Децата, за радост, са добре", разказа той.
"При мен тестът е положителен. Съпругата ми направи четири теста и всичките бяха отрицателни. Сега съм изолиран в отделението и благодаря на медиците за уникалната грижа и за това, че без страх лекуват болен от коронавирус", допълни собственикът на Нова тв.
Бизнесменът заяви, че ще лежи в болница поне още две седмици.
"Гледах много внимателно позицията на френските доктори и учени за хлорохинов сулфат. В момента третират и мен с него и се твърди, че е един от най-добрите продукти. За съжаление, в България не се внася от много време. Според мен този продукт е много добре познат и колегите от хуманната фармация ще реагират бързо, а правителството трябва да направи съответните контакти с Германия и Франция и да поръчат."
Topline: President Trump said in a Thursday press briefing that chloroquine and hydroxychloroquine, drugs used to treat malaria and severe arthritis, were approved by the Food and Drug Administration to test as a COVID-19 coronavirus treatment, as the number of cases nationwide continues to increase.
https://edition.cnn.com/2020/03/19/p...rus/index.html
https://www.forbes.com/sites/lisette.../#3c8a623b303d
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеHydroxychloroquine
"Добър вечер на всички. Чувствам се добре. Състоянието ми е добро, благодарение на грижите на един изключително добър медицински екип и смятам, че в кратък срок ще подобря състоянието си." Това заяви в телефонен разговор пред Нова тв заразеният с коронавирус Кирил Домусчиев.
"Имах лека настинка и бях неразположен, като се прибрах от Франция. Лекувах се със стандартните за един грип стандартни средства. Съпругата ми вдигна температура и си пуснахме тест за коронавирус, който се оказа отрицателен и за двамата. В неделя си направихме нов тест и скенер на белите дробове и се оказа, че имаме двустранни пневмонии. Децата, за радост, са добре", разказа той.
"При мен тестът е положителен. Съпругата ми направи четири теста и всичките бяха отрицателни. Сега съм изолиран в отделението и благодаря на медиците за уникалната грижа и за това, че без страх лекуват болен от коронавирус", допълни собственикът на Нова тв.
Бизнесменът заяви, че ще лежи в болница поне още две седмици.
"Гледах много внимателно позицията на френските доктори и учени за хлорохинов сулфат. В момента третират и мен с него и се твърди, че е един от най-добрите продукти. За съжаление, в България не се внася от много време. Според мен този продукт е много добре познат и колегите от хуманната фармация ще реагират бързо, а правителството трябва да направи съответните контакти с Германия и Франция и да поръчат."fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ кво стана сега само аз ли съм ОптимиЗ
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тази вечер дъртия ако завърши на зелено ,значи вчера е било дъното
Коментар
Коментар