If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако имаше читави управници в България, точно сега е моментът да се махне бордът и БНБ да пусне печатницата за пари, за да се преодолее удърът върху икономиката и за да се стимулира икономическият растеж. Но с неудачник като Борисов и крадливата му корумпирана партия начело на държавата, това няма как да стане.
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма икономически развита държава, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...
Ако имаше читави управници в България точно сега е моментът да се махне бордът и БНБ да пусне печатницата за пари, за да се преодолее удърът върху икономиката и за да се стимулира икономическият растеж. Но с неудачник като Борисов крадливата му корумпирана партия начело на държавата това няма как да стане.
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма икономически развита държа, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...
Това трябваше отдавна да се случи, още след КТБ, в спокойни времена, не сега. Ама нали всички искат стЪБилностЬ
ако бяхме в еврозоната щеше да е различно положението ......... но нали не искате еврото ......... сега ви остава единствено да ревете...
отделно сме във валутен борд и няма как БНБ да пусне печатницата...
как искате при това положение да се вкарат пари срещу короната?
Ако имаше читави управници в България, точно сега е моментът да се махне бордът и БНБ да пусне печатницата за пари, за да се преодолее ударът върху икономиката и за да се стимулира икономическият растеж. Но с неудачник като Борисов и крадливата му корумпирана партия начело на държавата, това няма как да стане.
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма развита държава, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...
Дано да е така, защото вчера свърших парите. Набутах почти всичките си авоари в инвестиции, сега остава само да се запася с волско търпение.
Накъдето и да тръгнат пазарите вече нямам кинти за инвестиране.
браво ........ отдели си пари за разходи за няколко месеца и си пий питието спокойно от тук нататък...
Изпускането на парата на фондовите пазари е вече факт, макар и по брутален начин. Изведнъж се появиха 2 илача, а и видиш ли САЩ се намесиха в петролната война и петрола скочи, ех шмекери И от април като почне един ръст(ама какъв ръст ще е след толкова извадени пари от всички правителства), та чаак до президенстските избори в САЩ!
настъпи първа пролет ........ време е да се хванем за зелено
Дано да е така, защото вчера свърших парите. Набутах почти всичките си авоари в инвестиции, сега остава само да се запася с волско търпение.
Накъдето и да тръгнат пазарите вече нямам кинти за инвестиране.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар