Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Борсата още работи но вече е 700 пункта надолу.Затварят щатите Пенсилвания и Калифорния.Чикаго град също.Сега ще ядат и друсат яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВече наложиха карантина и на Ню Йорк,на борсата им ще има ли карантина?
Коментар
-
Ооооо ти тук ще срещнеш много такива.Той Ганьо всичко разбира и всичко знае ама гъза му гол.Не познаваш обекта с който дебатираш,но не си попаднал на правилния.Лузър е най-точното определение с което може да се охарактеризира.И сега примърда малко борсичката с предсмъртен конвулс и цялото аматьорство видя край на спад и криза. О боже прости им и им вземи и последните стотинки.Само така ще се вразумят.
Лошото е, че масовата настройка е, че единсвеното основание да се купува едно ли друго, е защото последното е паднало с 10-15-20%.
То хубаво паднало, но ако ти не разбираш и по-точно, не се опиташ да разбереш, фундаменталните причини поради, които пада, то ти няма как да разбираш и колко точно може да падне същото. С цялата субективност на всяка една икономическа или финансова прогноза, от към актив!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Аз винаги се старая да се аргументирам. За съжаление обаче, не срещам контрааргументативни тези, а единствено подмятания!
Коментар
-
А може да е обратното.Твоя обект опонент да не те разбира.То не като да прави всеки ден копи пейст кой какво бил казал.
- 1 like
Коментар
-
Ще асимилирам, до колкото ми позволяват възможностите...
Иначе за мен най-добрия учител, е болката от пропуснатите ползи, когато вместо да послушам разбиращите, съм избрал да действам на своя глава!.
Коментар
-
Нали знаеш, интелектуално спънатия, никога не може да разбере, надарения такъв!
Може би просто, не мога да те разбера!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБорсата е огледало на икономиката 6 месеца напред....за мен е важно да предвиждам няколко седмици.....
Ако предвиждането ти касае печалбата, по-важно е все пак какво мисли борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениемасалцето - колко изкара този месец?
Коментар
Коментар