Полки, ти нали се правиш на голям играч, защо се страхуваш от прогнозите..Като не мислиш и пишеш глупости , то е естествено да се срамуваш после и да ти се смеят..Понеже не съм си позволил да те обиждам и виждам , че ти го правиш ще ти отговоря..Полки ти сам си знаеш колко си се излагал в изминалите години и има хора , които често ти го на
помнят..Моля те този път бъди по- внимателен и не го прави..Ако продължаваш с обидите ще сменя тона и аз..
Агресивен, та кой си ти та да ти казвам какво купувам и продавам..Много си малък за да получаваш нещо от мен, а и доста се поизложи с троленето си..Аз за разлика от Вас нямам нужда да си избивам комплексите..От 1992г. купувам и продавам акции , оцелял съм и съм спечелил доста независимо от кризите и не съм политически зависим като Вас..

Агресивен, та кой си ти та да ти казвам какво купувам и продавам..Много си малък за да получаваш нещо от мен, а и доста се поизложи с троленето си..Аз за разлика от Вас нямам нужда да си избивам комплексите..От 1992г. купувам и продавам акции , оцелял съм и съм спечелил доста независимо от кризите и не съм политически зависим като Вас..

Коментар