If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е изобщо екстра ...... първите двама прогнозират за последните дни на края на годината ........ ти даваш прогноза за оставащите 9 месеца до края на година: "ще тестваме дъното от 260 на Софикс и не съм сигурен че това дъно ще издържи."
тайминга трябва да е еднакъв ...... търси се тренда!!!
Искаш много от нас има или ще има пандемия, безработица ,икономическа криза и избори в щатите плюс хеликоптерна пари..
не е изобщо екстра ...... първите двама прогнозират за последните дни на края на годината ........ ти даваш прогноза за оставащите 9 месеца до края на година: "ще тестваме дъното от 260 на Софикс и не съм сигурен че това дъно ще издържи."
тайминга трябва да е еднакъв ...... търси се тренда!!!
За какви ръстове говорите!?!
Видимо е забравено, какво се случваше 2008, 2009.
А сега си имаме и пандемия, и живот във военно положение.
Шоуто е гарантирано.
Монти, целта на прогнозите е да се даде точно число към точен момент, според мен. Всяка друга "прогноза" няма никаква стойност. Все едно синоптик да даде прогноза "ако има облаци, ще вали". Еми мерси...
Ако дам прогноза 350 ще е ли да си по доволен защото аз не съм врачка а давам възможно число до НГ....аз не искам да си използвате парамедичните спосоности и да врачувате а как виждате борсата след 8 месеца и неиното движение....През септември дадохте числа над 800 и разбрах че някой ще пие ледена вода....сега като блъскате числа под 300 защо да участвам ....в тази борса..като нагласата е продава и холт..което значи и малък купувач ще изстреля дадена позиция...
Според мен би трябвало да е по-прецизно, за да има някаква стойност. В противен случай аз ще кажа, че ще е над 100 и каква полза има от това? Ккато и да е, попълних и моята прогноза, въпреки, че е много по-затворена.
то по-прецизно ....... но все пак искам да пусна и анонимна анкета, а сега във формата който тръгва няма как да стане
не е идеята монти да каже ..... "ще има 470 .. ще има и 350 .... ама 360 е заето" ......... цялата идея според мен е да се хване някакъв тренд ....... а, че ще има волатилност това е ясно на всяко дете ...... даже и на "три без коз"
Коментар