If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен е полезен в момента, защото има много неща, които не знам. А и не знам много от събитита, които са се случвали. Иначе, че има много хора, които си чешат само езиците си е така. А и да не забравя, все пак тук са хора с общ интерес. С моята компания не мога да си говоря за акции
така е, в моята компания има цял един човек който обича да говори за акции
да, над 90% от нещата в този форум са глупости, но от останалите 10% може да се научи много
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Скоро сам ще стигнеш до извода, че този форум е пълна загуба на време!
За мен е полезен в момента, защото има много неща, които не знам. А и не знам много от събитита, които са се случвали. Иначе, че има много хора, които си чешат само езиците си е така. А и да не забравя, все пак тук са хора с общ интерес. С моята компания не мога да си говоря за акции
Добре де...
Пиша в тази тема защото си позволих да бъда излъган от Батя и и сие ,че акциите на хим прив. са конвертирани и са по сметките 10 дни по рано от колкото трябва....жива манипулация ако се иска точното название на това деяние...
Купих ги след референдума в Британия и то заради тази лъжа и разпродажба на 1,300 ,като се убедих че прив не са по платформите ги продадотх с малка печалба и направих обикновено логическо заключение че като ги пуснат ще има сериозен спад...бях обявен за най черния...
Както и при другото логическо разсъждение ,че по добре на продадеш хим прив на 1,45 отколкото да чакаш два дивидента и годо през 20117 г...даже и с 10 % загуба ....
пак бях оплют до девето коляно ....сега какво стана...1,23 ..
Ха , ха ти си истински шегаджия ! Това ли ти е хобито писане в този форум . Има и други интересни неща . Успех !
Добре де...
Пиша в тази тема защото си позволих да бъда излъган от Батя и и сие ,че акциите на хим прив. са конвертирани и са по сметките 10 дни по рано от колкото трябва....жива манипулация ако се иска точното название на това деяние...
Купих ги след референдума в Британия и то заради тази лъжа и разпродажба на 1,300 ,като се убедих че прив не са по платформите ги продадотх с малка печалба и направих обикновено логическо заключение че като ги пуснат ще има сериозен спад...бях обявен за най черния...
Както и при другото логическо разсъждение ,че по добре на продадеш хим прив на 1,45 отколкото да чакаш два дивидента и годо през 20117 г...даже и с 10 % загуба ....
пак бях оплют до девето коляно ....сега какво стана...1,23 ..
В най големите дървета си се напраскал ти ....и защо ли ,защото и една сделка не показа ....
Пак да ти го кажа ..... дължиш много обяснение на хилядите удавени на борсата наречена БФБ заради ъпърстването и лъжите ти от последните две години........
И ти смяташ че купуваме на база вашите писания ? Найстина ли !!!
Коментар