Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Работата беше зле преди 3-24 месеца, икономиките бяха зациклили, всички си мислехме, че ще дойде инфлация отнякъде или ще дойде голям ръст, но той та и не дойде. Дойде явление, което е програмирано, но невъзможно за предвиждане (unknown unknown)., но виждаме, че идва това която очаквахме от предната криза а не дойде цели 11 г. - ифлацията, и всички ние ще я забележим, вече я виждаме, че дори и икономиките да не работят, дори хората да са без работа - те получават пари, няма кредит крънч (както имаше 2008 г.). Всичко това говори, че криза няма, нещата се напасват, дигитални трансформации ставащи за плюс 2 години, станаха за 2 месеца, оправдание за печатане на пари и инфлация се намери лесно. Работата не е зле, а е точно както е било замислено. Ако забелязваш, те не искат да ни икономисат, оставят без работа и т.н., затова дори и числата да са уж зле (кой ги гледа въобще), пускат икономите, нали имаше страшна чума? Ей го и футбола пускат дори. Животът се връща обратно от паузата, на която беше поставен, и числата по време на паузата са без значение, защото са обезпечени от правителствата с пара и калкулирани от банките.
Явно в твоя живот винаги са ти давали и никога не са те карали да връщаш полученото!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Е ти какво искаш!?! Страната да прилича на музей, където никой и нищо не мърда.
И чак тогава да усетиш ( нали си силен в усещанията), че работата е зле.
И когато ти кажа да влезнеш и да ме почакаш в чакалнята, ако ти кажа обаче, това не значи, че си влезнал в офиса ми и си седнал на масата ми!
Разбираш ли, какво ти говоря , момчурляк!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАма, чакайте, какво очаквате от данни от Март и Април, когато хората по света бяха пратени под карантина у дома? Компаниите и икономиките на пауза? Петрола стана -38$ барела? Ако очаквате това да продължи да. Тази пауза носи -2-3 трилиона загуби, но правителствата дават сигурно и 10 трилиона. Банките отлагат кредитите до след Декември, безработните получават пари. Паузата беше за 2 месеца - навсякъде - координироно активно мероприятие. Да има дребни бизнеси и бизнес модели, които вече е очевидно, че са неадекватни и няма да продължат - дори доброволно, много предприемачи разбират, че това което правят няма смисъл като бизнес (от 5 г. гледам едно магазинче от хилядите, който има във всеки нов блок, тези ще фалират, там не влиза никой, то в моловете не влиза никой, та там ли? - лош бизнес модел стар колкото 90те години, няма как да продъжат такива бизнеси и това не е непременно лошо)..отварят се нови бизнес модели, някои стари ще се заздравят...Б-я ни спасява влизането в Чакалнята, това е като да станеш член в клуб на богатите, разликата е огромна, когато си нов член. И се огледайте, освен ресторантите и хотелите, всичко останало си джитка, като гледам и колите, очаквах повече да бъдат закотвени, но хората не слизат от колите си.
И чак тогава да усетиш ( нали си силен в усещанията), че работата е зле.
И когато ти кажа да влезнеш и да ме почакаш в чакалнята, ако ти кажа обаче, това не значи, че си влезнал в офиса ми и си седнал на масата ми!
Разбираш ли, какво ти говоря , момчурляк!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Хахахахахахахаххаххахаххахаххахахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пътища и мостове Пепи,тя ти беше любима и ИМПЕРИЯТА ОТ 360 до 40 лева.....това са твой компании...а последната и твоя и моя...защо мислиш че строителството ще продължи при една ревизия на Нашите фирми....
Той е заклет Ъпър.
Коментар
-
Ама, чакайте, какво очаквате от данни от Март и Април, когато хората по света бяха пратени под карантина у дома? Компаниите и икономиките на пауза? Петрола стана -38$ барела? Ако очаквате това да продължи да. Тази пауза носи -2-3 трилиона загуби, но правителствата дават сигурно и 10 трилиона. Банките отлагат кредитите до след Декември, безработните получават пари. Паузата беше за 2 месеца - навсякъде - координироно активно мероприятие. Да има дребни бизнеси и бизнес модели, които вече е очевидно, че са неадекватни и няма да продължат - дори доброволно, много предприемачи разбират, че това което правят няма смисъл като бизнес (от 5 г. гледам едно магазинче от хилядите, който има във всеки нов блок, тези ще фалират, там не влиза никой, то в моловете не влиза никой, та там ли? - лош бизнес модел стар колкото 90те години, няма как да продъжат такива бизнеси и това не е непременно лошо)..отварят се нови бизнес модели, някои стари ще се заздравят...Б-я ни спасява влизането в Чакалнята, това е като да станеш член в клуб на богатите, разликата е огромна, когато си нов член. И се огледайте, освен ресторантите и хотелите, всичко останало си джитка, като гледам и колите, очаквах повече да бъдат закотвени, но хората не слизат от колите си.
Коментар
-
Пътища и мостове Пепи,тя ти беше любима и ИМПЕРИЯТА ОТ 360 до 40 лева.....това са твой компании...а последната и твоя и моя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Кои точно компании са фалирали или поне да има такава опасност? Кажи ми поне 1 от активно търгуваните на БФБ и те признавам!!!
Коментар
-
Винаги съм се чудил как си с чашката.....Навън е ужас в икономиката и повечето реалисти се чудят къде е дъното и ти ги хвърляш с този лаф за опитните в раздвоение дали да си вземат 20 % профит или да чакат опитните играчи да им ги купят с 30-40 профит...В моменто отричаш икономическата криза и поне 30% фалирали компании. Или вярваш как отиваме на колко пункта индекса.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ама аз на вас се чудя защо се връзвате на приказките на такива хора. Това са хора влезли в ролята на плашила. Плашат или по-точно се опитват да плашат обикновени /неопитни/ инвеститори с разни небивалици, мрачни прогнози, много добре подбрани /най-често негативни/ новини и т.н. Нали се сещате, че едва ли Киро, Монти, Ташунко и още няколко форумци, които всички ги знаем биха уплашили опитен инвеститор който е наясно с нещата.
Честит празник на всички!
Наздраве!Last edited by Монти; 06.05.2020, 17:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВсякакви опити да бъда вкаран в без мислени спорове и лични отношения са обречени от игнор листата...…. евала на нея
Но това си е твой проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз не познавам хора дето да продават акции в момента, за сметка на това познавам повече от 15 души дето купуват и ще купуват още тия дни..... вие си правете изводите...... например Трейса защо си изкупуват обратно собствени акциии точно сега и вдигат цената всеки ден?! Всеки си има глава на раменете да мисли и анализира!!!
Коментар
Коментар