If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смятам, че като съобразяваме конкретната тема, подходящо е да апелираме за извършването на някоя сделка (може и няколко), която да подхрани оптимизма.
Редно е да се държи сметка за впечатлението, което оставя институционално борсата като средище на реална търговия, което от своя страна е свързано с настроението и вярата на участниците.
- Субективно бих бил доволен на сделка за около 1 млн. лв. с капитала на обичайните за подобни ситуации - примерно:
- Уелкъм Хол,
- 235 Хол.
Допустимо е цената да остане без промяна, в сравнение с последно търгувани книжа по позициите.
Движение да има е много важно!
Ако вече си влязал може и пет години да минат докато дойде време да спечелиш.Така ,че какъв е смисълът човек да се набутва на та такъв смотан
пазар?
Е ако сега пълниш и чакаш сериозна възвръщаемост , може най меко да се каже че си сериозно закъснял.....
Единствените по бъдещи проекти е възможно някакво качване е
Фиб .....да ама не... ама може и никак ..
Софарма ,чичо Оги да покупува малко другия месец.
Доверие ...банката да влезе със суап към РЦБ и да почне да дава дивиденти...
Хубава прогноза, смела, дай обаче и компании, че да видим кой ще смее накрая, щото така малко като Нострадамус и баба Ванга звучиш - ще дойде един от човек от Изток и ще стане страшна работа - само да отбележа, че Русия е Изток на ЕС, ЕС е Изток на САЩ, САЩ е Изток на Китай, а Китай (с условности) е Изток на Русия
Та дай конкретика, моля, за да не звучи като лаляне
Нали си наясно че няма как да стане на неликвидно място дето всеки ти е конкурент, особено ако не си си достигнал лимита вече по дадена позиция.
И аз виждам поне 2 дето има шанс да дадат х 3, при едната съм почти готов, ма предпочитам да си ги пазя за себе си.
А и поне 2 още има със сел таргет на около дабъл. Ма иска си време...
Смятам, че като съобразяваме конкретната тема, подходящо е да апелираме за извършването на някоя сделка (може и няколко), която да подхрани оптимизма.
Редно е да се държи сметка за впечатлението, което оставя институционално борсата като средище на реална търговия, което от своя страна е свързано с настроението и вярата на участниците.
- Субективно бих бил доволен на сделка за около 1 млн. лв. с капитала на обичайните за подобни ситуации - примерно:
- Уелкъм Хол,
- 235 Хол.
Допустимо е цената да остане без промяна, в сравнение с последно търгувани книжа по позициите.
Движение да има е много важно!
Изгрява сириус и в един чудесен месец, ни носи радостни предзнаменования.
Родените в този момент ще носят левский (лъвски) асцендент.
А ние можем да се поздравим с денят на светите братя Кирил и Методий
А борсата!? ...
Е, както знаем, започва да мърда 6 до 9 месеца преди икономиката да го е разбрала
Колко са 9 месеца,?! колкото да се появи едно малко човече а не мече
та тъй - без препоръка
Според мен ситуацията с вируса създаде невероятни възможности за правене на пари на тази борса. Да видим кой ще се възползва от това. Преди нова година обсъждахме някои компании и лично аз не мисля, че за тях нещо съществено се е променило. Но текущата ситуация даде възможност за чудесен вход на още две места. В момента съм убеден в едно нещо ще има компании които ще дадат възвращаемост от три до пет пъти в рамките на пет години. Да видим накрая кой с какво ще се похвали. Кой какви умения е имал да открие златото на бунището. Някои и без умения просто ще изкарат късмет. Други които не могат ще се издънят и ще търсят да посочат виновен извън тях. Нормални неща от живота. Лека и доходна.
Здрасти, за разлика от коронатемата, където си безкраен апокалиптик, тук пък си оптимист - Джекил и Хайд нещо или е на принципа, че всяка крива, успоредна на пртийната линия, е права Хубава прогноза, смела, дай обаче и компании, че да видим кой ще смее накрая, щото така малко като Нострадамус и баба Ванга звучиш - ще дойде един от човек от Изток и ще стане страшна работа - само да отбележа, че Русия е Изток на ЕС, ЕС е Изток на САЩ, САЩ е Изток на Китай, а Китай (с условности) е Изток на Русия
Та дай конкретика, моля, за да не звучи като лаляне - казвам го без лоши чувства и обиди, само като препоръкЪ. Аз съм се набил основно в Спиди и не чакам 3 до 5 пъти, но си искам едни поне 25-30% още тази година, ако има оферта при тях, и антициклични ЧЕЗ разпределение на цена под сегашната им (продадени и купени - там добре ми се получи, даже си избих немалката загуба от първоначалната покупка), малко хим и фибанкасъ за цвят, ма това е от глупост и толкова.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Според мен ситуацията с вируса създаде невероятни възможности за правене на пари на тази борса. Да видим кой ще се възползва от това. Преди нова година обсъждахме някои компании и лично аз не мисля, че за тях нещо съществено се е променило. Но текущата ситуация даде възможност за чудесен вход на още две места. В момента съм убеден в едно нещо ще има компании които ще дадат възвращаемост от три до пет пъти в рамките на пет години. Да видим накрая кой с какво ще се похвали. Кой какви умения е имал да открие златото на бунището. Някои и без умения просто ще изкарат късмет. Други които не могат ще се издънят и ще търсят да посочат виновен извън тях. Нормални неща от живота. Лека и доходна.
Същите ги разправяше и при Софикс 600.
И пак ще си отново сладкодумен при Софикс 300.
Преди Софикс 300, корективно покачване докъм 550 -600, ако въобще се дотътрим до там.
Доста конкретно изказване. Аз ще направя още по-смела прогноза и ще кажа, че ще има и някои губещи от 1,5 до 2,5 пъти
Да говорим за умения на БФБ в 10:45 сутринта е малко плашещо. Разискването на подобни сюжети мога да го разбера само след късните емисии новини
Сега сериозно. Не е лъжа, че на бунището има злато. Тестът за БФБ е готов ли е бизнесът да сподели печалбите си с пазара. Това преди 2021 г. няма как да го знаем. Очакването към уинърите е да увеличат дивидентите, там където се раздават, и да направят солидни обратни изкупувания там, където няма дивиденти. Всичко останало е тото, лото и търкащи картончета, от които се печели само, ако има по-голям глупак, който да купи последен.
Абе, не всички са си взели поука..Някои , които не внимават пак ще загубят..
Мисля ,че трябва да се използва бичия устрем на Дау и няколкото западняци направили капиталовата грешка че щом не се вдига Софикс ще дойде време да се вдига и набутали малко евро....да питат гърците от 2010 г....
Коментар