If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещата са 50 на 50. Може и така и така да стане. Дао Жото, обаче не се дава, там нещата ще станат май. Остава и на нас и на БМБ да ни станат нещата с ПИБ и Чакалнята и при нас ще се оправят.
Нещата са 50 на 50. Може и така и така да стане. Дао Жото, обаче не се дава, там нещата ще станат май. Остава и на нас и на БМБ да ни станат нещата с ПИБ и Чакалнята и при нас ще се оправят.
Кой го иска Герл , Михов и Старите баламурняци който лишиха от депутатство....
Точно тогава ще паднат на 10-12 % ако го изберат чейнча...
Да не забравяме ,че Борисоф ще се оттегли ,това му е последен мандат и ще почне едно роене.....
Така са го решили акулите , да се сдвоят срещу останалите щото заедно ще имат по 20 процента и едва ще направят мнозинство... начело със премиер от по голямата партия...например Черешаря...
А нинова иска сама да премиерства.....
Черешаря ,оставен сам и гащите не може да си завърже
Ами това дето го написах за дълговете,за подкрепата го казва и Гергов и много скоро ще почнат битка за трона,искат нов и млад ръководител.
Кой го иска Герл , Михов и Старите баламурняци който лишиха от депутатство....
Точно тогава ще паднат на 10-12 % ако го изберат чейнча...
Да не забравяме ,че Борисоф ще се оттегли ,това му е последен мандат и ще почне едно роене.....
Така са го решили акулите , да се сдвоят срещу останалите щото заедно ще имат по 20 процента и едва ще направят мнозинство... начело със премиер от по голямата партия...например Черешаря...
А нинова иска сама да премиерства.....
Имам блокер и не ми се деактивира заради Свинаря....
Какво е важно , искат да махнат Нинова и да сложат Ченчаджията и да направят задруга с ГЕРП...
Нинова не струва ,но един Янаки Стоилов напред ще свърши работа....но пък чейджа ще я съсипе...по добре Нинова от него....
Та всички СА в момена играят за БорисоФ....там са парите...
Но през зимата нещата ще се променят...
Ами това дето го написах за дълговете,за подкрепата го казва и Гергов и много скоро ще почнат битка за трона,искат нов и млад ръководител.
Имам блокер и не ми се деактивира заради Свинаря....
Какво е важно , искат да махнат Нинова и да сложат Ченчаджията и да направят задруга с ГЕРП...
Нинова не струва ,но един Янаки Стоилов напред ще свърши работа....но пък чейджа ще я съсипе...по добре Нинова от него....
Та всички СА в момена играят за БорисоФ....там са парите...
Но през зимата нещата ще се променят...
Е Грос ,само грешни данни......всичко е бутафория.....даже и мен да ме питат ще ги отрежа , както и ги отрезах един път от Барометър някаква си....
Кой пита бабите по телефона за кой да гласуват.....?
Па те ще кажат ли а имат ли телефони ....?
СЛед няколко месеца ще видим кой е по силния...що Борисоф не направи сега избор А?
Май си докопал некоя герберска чешмичка и печеш тиквета със кафява захар ..А?
Чакаха на падне извънредното и да почнат протести навън. Като гледам не вярвам вече, че БМБ ще изкара мандата. Вече трябваше да набрал 3-4 милиарда евро, да е раздал на калпак, да е увеличил капитала на ПИБ, да си е възрал гащите за Чакалнята, е нито едно от това не е факт все още. Народът навън няма да чака.
Точно заради ето това, което се случва в момента, се въздържах от каквито и да било покупки на БФБ-то.
С неудачник като МухоБойко рискът от политическа криза в България вече става прекалено голям. Не знам дали неадекватник като Тиквата с малоумната политика на корумпираната му партия ще издържат до есента.
Очаквам гербаджиите да се сгромолясат до няколко месеца и тогава вероятно ще настъпи тежка политическа криза в България, която...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
БСП дефакто е фалирало ,с 8-12% подкрепа и на прага на вътрешни междуособици кой ще кара влака.Остават ДПС и разиденени Патриоти и новата
дъвка Славейчо Учиндолски ,с кого ще ги замениш тия?
Е Грос ,само грешни данни......всичко е бутафория.....даже и мен да ме питат ще ги отрежа , както и ги отрезах един път от Барометър някаква си....
Кой пита бабите по телефона за кой да гласуват.....?
Па те ще кажат ли а имат ли телефони ....?
СЛед няколко месеца ще видим кой е по силния...що Борисоф не направи сега избор А?
Май си докопал некоя герберска чешмичка и печеш тиквета със кафява захар ..А?
БСП дефакто е фалирало ,с 8-12% подкрепа и на прага на вътрешни междуособици кой ще кара влака.Остават ДПС и разиденени Патриоти и новата
дъвка Славейчо Учиндолски ,с кого ще ги замениш тия?
Като оставиш хората без работа, без да им дадеш пари, като ги вкараш в извънредна обстановка след извънредно положение, хората какво друго да направят освен да излязат и да протестират?
Може би сценаристите да чертаят друго бъдеще за страната.
Ами като не знаеш как да управляваш, народът ще ти потърси сметка. БМБ трябаше да дръпне поне 2 милиарда евро от външните пазари за тези два месеца. Увеличението на ПИБ да е факт поне до края на извънредното, поне 3-4 министъра вече да ги няма и т.н. Къде спа цели два месеца имаше на разположение да се оправи. Освен един Суап нищо друго не направи. Сега народът е с правото си да търси сметка.
Чакаха на падне извънредното и да почнат протести навън. Като гледам не вярвам вече, че БМБ ще изкара мандата. Вече трябваше да набрал 3-4 милиарда евро, да е раздал на калпак, да е увеличил капитала на ПИБ, да си е възрал гащите за Чакалнята, е нито едно от това не е факт все още. Народът навън няма да чака.
Може би сценаристите да чертаят друго бъдеще за страната,съвсем различно от това което си мислим.
Коментар