Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВ Америка ракетата излетя брутално, хахаха, ще видите и тук как ще изригнем тия дни уауауаууаахахаааМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВ Америка ракетата излетя брутално, хахаха, ще видите и тук как ще изригнем тия дни уауауаууаахахааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВ Америка ракетата излетя брутално, хахаха, ще видите и тук как ще изригнем тия дни уауауаууаахахааа
Пак да попитам и какво от това...утре или в петък ще има спад в Щатите а у нас разпродажба....До вторник са много дни за нашия спекулант при тези турболенции..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Е ми да. До там сме я докарали, че това да ни бъде "надежда-говежда" (имам предвид надеждата за "бичо рали"...) на БФБ. Може и да си прав, досега 2 пъти сработи, ама сега по-скоро надали. Според мен този път е малко по-различно и всички ще стискат до последно, защото не се знае дали ще има "следващ път". Със сигурност следващият "бардак" ще е с много нови... лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
ташунко плямпов . ама много си загадъчен . направо изтръпвам от загадъчност . хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
по тъп прякор не можа ли да си измислиш. и да ги менкаш и да не ги менкаш си прозрачен бееееееееееееее. шунка от свинско . асиси асиси асиси
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСлушам днес приели в бюджетна комисия за ДДС и ваучерите за хората на първа линия. Усещам търкане между герпП и ОП дали пък вече няма да хвърлят кърпата.
Пряко свързано е с оптимизма....) на БФБ. Може и да си прав, досега 2 пъти сработи, ама сега по-скоро надали. Според мен този път е малко по-различно и всички ще стискат до последно, защото не се знае дали ще има "следващ път". Със сигурност следващият "бардак" ще е с много нови... лица.
Last edited by Чичо Манчо; 20.05.2020, 22:19.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Страхотна инвестиция, трейс и доверие и си на червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
взех маааааалко Трейс
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Може и да не съм бил много наблюдателен, но няколко пъти през деня погледнах и червеното ме заслепи. Мислех да инвестирам едни 100 хил, а то целият оборот днес е ... чак ме е срам да пиша.
Жалко че ти повярвах да гледам, какво става днес. Ми осветих се. Ще си слагам картофи на очите:-)
Коментар
-
Значи не следиш нищо..... .
Жалко че ти повярвах да гледам, какво става днес. Ми осветих се. Ще си слагам картофи на очите:-)
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
ташунко плямпов . ама много си загадъчен . направо изтръпвам от загадъчност . хяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
по тъп прякор не можа ли да си измислиш. и да ги менкаш и да не ги менкаш си прозрачен бееееееееееееее. шунка от свинско . асиси асиси асисиLast edited by mapadona; 20.05.2020, 21:53.
Коментар
-
Значи не следиш нищо..... няма проблеми ще се сетите ама късно.....
по тъп прякор не можа ли да си измислиш. и да ги менкаш и да не ги менкаш си прозрачен бееееееееееееее. шунка от свинско . асиси асиси асиси
Коментар
Коментар