Какво ни казва спадналия до санитарен минимум оборот?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Цайс, оптимизъм ще има по отношение на идващото лято, но не и на борсата.
Първо ще се спука балона и чак след това оптимизъм!
Каквото и да дрънкате, голямото реване тепърва предстои!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепак казвам . няма по големи продажници от българите живеещи в америка . сечччччччччччччч
само това ще вдигне оптимизъмът на борсата
Първо ще се спука балона и чак след това оптимизъм!
Каквото и да дрънкате, голямото реване тепърва предстои!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Софиксчето ми се струва ще почака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКаро гледам Дауси ще затвори над свещеното 25000. Ние в момента се стремим да минем трайно 450 и после много бързо отиваме на 500 Софиксчето ни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеОт истината не може да се избяга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКогато целият свят е зелен: https://www.investor.bg/novini-i-ana...hil-lv-305024/
После, защо нямало инвеститори.
Платформи бол ,пазари бол
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Арчи, реването на козе-то ли имаш предвид?
Всяка вечер ни го пожелава като лека нощДокато реве сме добре, но ако вземе да смени плочата ... значи соросоида нещо го е омагьосал и трябва да внимаваме
))
Набълбукана си като другите мушмороци с розови очила и се мъчиш да сееш комичен розов ентусиазъм.
Пързалката те чака и ще усетиш голямата болка от обезценяването на артиите ти, и превръщането им в салфетки.
Ще ревеш с всичка сила като магарица!
Коментар
-
Когато целият свят е зелен: https://www.investor.bg/novini-i-ana...hil-lv-305024/
После, защо нямало инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Евала! Това се казва удар!Радвам се, че спекулациите ти са се получили и си успял да хванеш големите движения.
Много е приятно чувството докато всички наоколо се вайкат и говорят за криза, да виждаш как положителният резултат в сметката ти нараства всеки изминал ден.
Успех и за напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Друже днес тия янки ме изкъртиха.Излезе новина сутринта че гавермънта е дал разрешение за производство на лекарството против короната и артията ми излетя 20% нагорехихи.
Радвам се, че спекулациите ти са се получили и си успял да хванеш големите движения.
Много е приятно чувството докато всички наоколо се вайкат и говорят за криза, да виждаш как положителният резултат в сметката ти нараства всеки изминал ден.
Успех и за напред.Last edited by Frosty; 26.05.2020, 21:36.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар