На мен ми харесва положението. То показва, че играта е изчерпана. Че трябва нова игра.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
От къде и как да дойдат тези влизащи и излизащи, този проблем е от години ! При тази незаинтересованост от Гербавите за борсата толкова !
Абе знаем си положението какво е...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз не очаквам ръст, просто се надявам да има повече излизащи и влизащи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеВземете си малко дивидентни компании и изчакайте да отмине кризата,спекулативните ги оставете за по-късно,не разбирам какъв ръст очаквате на този етап.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
За да има оптимизъм, трябва да се промени играта. Играта не само на БФБ, в цялата финансова система се променя, когато един ден, дай Боже 2023 г. сменим лева с евро. Но това не значи, че чак тогава ще дойде оптимизма, той може да дойде много по-рано, стига да са ясни параметрите на бъдещата игра. Затова стискайте палци. Иначе няма шанс.
Коментар
-
Днес имам време да отделя на борсата и като гледам стигам до извода, че наистина сме останали основно твърди "играчори". Играта явно стана, че се чака голям срив навън и се купува, а след това се чака Мажо да изкупи плячката. В останалото време просто е безнадеждно. Няма отчаяни да замерят бидовете, няма и мераклии да купуват от асковете...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/ikonomika-i-...elene--306544/
На времето Хърсев се беше изказал, че когато се обявяват такива проекти, борсите скачат с по 10%.
А сергията ни днес като гледам, пак жива трагедия оборота, не че е нещо ново де.
Коментар
-
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...elene--306544/
На времето Хърсев се беше изказал, че когато се обявяват такива проекти, борсите скачат с по 10%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мне е ...... Като гледам играчите си представям каква ще е "играта"...Младежите не го знаят това
и ще сбъркат разбира се
...."ораторе-бораторе, кой избираш!? - първи?? ...- тоз "Last edited by precakanoto; 17.06.2020, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНай-кратко и ясно е - "Не е на добре".Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Раздалечи се вече Он от Божието слово. Изигра днес неква елементарна проба-профилактика-сондировка на статуквото. Общо взето като омърлушен и проскубан чакал, а не тигър. Това не изключва вече похвата на предизборното хвърляне на кърпата... за да се спре изтичане на гласове.
Все пак и Оня безскрупулен измекяр Цв. Цв, се включи в предизборните шоу-лакърдии/ Тоя човек няма ли съвест, няма ли морал. !??? Тук памфлети могат да се напишат за цялата безсмисленост на роенето на партии...Появи се и оня шапкар Гешев, И той в караманелата дрън дрън та пляс. Същевремнно в лицето на опозицията гледаме нула. Какво да ти кажа Греъме. Най-кратко и ясно е - "Не е на добре"..
Вожда се пита вече дали скоро няма да има клип ,щом имат аудио запис снимки от спалнята явно има и видео ,та за мен е много интересно .
Всичко дори и опозицията мълчат за ДПС както каза БХ обичат от зад
Та голямото реване тепърва предстои
Коментар
Коментар