Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Опира до мислене. Нали виждате, че няма кой да мисли. Само какви са реално новините последно време и се сетете защо е тази политическа атака. Тези които ги правят тези атаки не са по-различни. Но защо се прави сега - ЕРМ2, Евро пари по Ковид възстановяване и за капак от днес се говори и за Французи, Американци и Руснаци да правят АЕЦ Белене. Знаете ли колко работни места са това и каква е инвестиция? Отвсякъде новините са супер. Затова и борбата е кой да управлява идните години, защото идват много пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да я листне на борсата в Букурещ,там досега да са я отнесли.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ромфарм висят на 4,27 или поне така беше допреди време. Сега нямам представа какви са им плановете. Чичо бе така добър да сподели техните намерения с тяхното съгласие преди време, всички го оплюха и вече спря да казва. Е, ето сега гадаем всички, но тъпотията ни човешка няма граници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чичо ти купи ли акциите на мамалигата или все си стоят на 4,28?Last edited by 15%; 18.06.2020, 20:36.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе знаех, че ОД се оттегля. Бях, чел че ще дава път на младите. Явно е решил, че светът вече е друг, че промяната е неизбежна. Евала за това. От хората замислили кашата не може да се очаква промяната.
А промяна аз виждам само по линия на ЕРМ2, което дава перспектива за промяна и на цялата държава, и вече дори видяхме първи положителни промени и стъпки. Дори и на БФБ. Вижте как една банка, чиято цена сега била под 1.50 се търгува на 2.70. Защо? Защото видяхме държавна подкрепа, защото влиза в Банков надзор от ЕЦБ, това се все стъпки в правилната посока, подобни на това което явно прави и ОД, че дава път на младите.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз ги виждам нещата към момента, че няма купувачи. Продавачи също няма, но ако навън дръпнат спусъка с едни хубави потапяния, то и тук ще проима. Много е странно да го кажа точно аз /пълен с акции/, но предпочитам да има поне продавачи, отколкото да няма никой! Вече не врявам, че ще се появят купувачи дори ако вземат та ни приемат наистина в чакалнята на ЕЗ. По-скоро мисля, че при Хим групата без мажо нищо няма да стане, Чичо се оттегля в края на месеца и очаквам леки и дълги потапяния поради тоталната липса на подкрепа /поне на тези нива/ при неговите сателити . Без хим групата и Чичо, другото е резултативно.
Коментар
-
Не знаех, че ОД се оттегля. Бях, чел че ще дава път на младите. Явно е решил, че светът вече е друг, че промяната е неизбежна. Евала за това. От хората замислили кашата не може да се очаква промяната.
А промяна аз виждам само по линия на ЕРМ2, което дава перспектива за промяна и на цялата държава, и вече дори видяхме първи положителни промени и стъпки. Дори и на БФБ. Вижте как една банка, чиято цена сега била под 1.50 се търгува на 2.70. Защо? Защото видяхме държавна подкрепа, защото влиза в Банков надзор от ЕЦБ, това се все стъпки в правилната посока, подобни на това което явно прави и ОД, че дава път на младите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНа мен ми харесва положението. То показва, че играта е изчерпана. Че трябва нова игра.Last edited by 15%; 18.06.2020, 19:41.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар