Първоначално изпратено от Invest Man
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение27 юли 2009 - Бойко идва на власт
СофиксДа бъдем точни че има едни 30% разлика2009-07-27 353,360
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение27 юли 2009 - Бойко идва на власт
СофиксДа бъдем точни че има едни 30% разлика2009-07-27 353,360
Грешчица но Равновесие я оправи.Last edited by Todor Sabev; 12.07.2020, 23:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Бойко пое държавата 2009 при софикс 500.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Всеки път когато Бойко подава оставка Софикс скача. Като стане ясно че пак ще управлява и борсата пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩе има, за тия които се радват на софикс под 400.
Как си мислите, че оставка на правителството ще вдигне индекса?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така ! Много по-положителен отколкото влизането в чакалнята !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОще малко остана и ще има радост и за БФБ
Как си мислите, че оставка на правителството ще вдигне индекса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така ! Много по-положителен отколкото влизането в чакалнята !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБаш тулупа се е запънал като магаре на мост. Знае, че този път ще му е за последно, ще му се търси отговорност и всячески ще упорства. Мисля, че вота в сряда ще мине и правителството ще падне. При предния вот 123 бяха против, ако помня правилно, но тогава ДПС подкрепи правителството...
Едн оставка заедно с влизането в чакалнята мисля, че ще изстреля борсичката ни. Да видим утре как ще почнем.?
Как мислите?
Коментар
-
Баш тулупа се е запънал като магаре на мост. Знае, че този път ще му е за последно, ще му се търси отговорност и всячески ще упорства. Мисля, че вота в сряда ще мине и правителството ще падне. При предния вот 123 бяха против, ако помня правилно, но тогава ДПС подкрепи правителството...
Едн оставка заедно с влизането в чакалнята мисля, че ще изстреля борсичката ни. Да видим утре как ще почнем.?
Как мислите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОставката ще бъде положителен сигнал за БФБ ,до нея остава малко
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар