Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ха дано това бъде вятърът на промяната,ей тук се крие причината за проблемите на борсичката ни.!тук е "или". Избираш или едното, или другото. Двете заедно - не става.
Признавам, че съм сдържан в изказа когато става за икономически теми и се предполага, че са посещавани и четени предимно от колеги.
Вятърът на промяната би дошъл (може да дойде, може и да не дойде, но надежда има) при изпълнението едно задължително и неотменимо условие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами аз не знам колко още бизнеси трябваше да натиснат и превземат, че така наречените индустриалци да реагират ! Да не говорим, че този натиск съвсем не е от скоро ! Изамет, Монбат, Хиполенд, а преди това Огнян Донев, Иво Прокопиев, съсипването на КТБ и може би ред други бизнеси ! Сега разни Герберасти и Комунисти ще кажат, че тези са олигарси,маскари,крадци и престъпници ! Всичко това обаче се доказва в съда, а не като ти съсипват или превземат бизнеса !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеОсобени ветрове духат в България!
Днес сме свидетели на ново чудо - индустриалците излизат с една остра декларация, в която са употребени думички, които буквално до вчера бяха немислими:
АИКБ с остра политическа декларация срещу намесата в бизнеса
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеОсобени ветрове духат в България!
Днес сме свидетели на ново чудо - индустриалците излизат с една остра декларация, в която са употребени думички, които буквално до вчера бяха немислими:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Особени ветрове духат в България!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение200лв оборот за 1 час !!?! Има ли друга такава борса някъде?!?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение200лв оборот за 1 час !!?! Има ли друга такава борса някъде?!?!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКА НАМЕСА В БИЗНЕСА!
И незрящите в България виждат как политическото напрежение в страната нараства с всеки ден. Преобладаващо е мнението, че развитието на България в последните години не се осъществява с необходимите темпове и дистанцията спрямо другите страни в преход в ЕС се увеличава. Основни вътрешни задържащи фактори са ...
http://bica-bg.org/%d0%b1%d0%b5%d0%b...5%d1%81%d0%b0/Last edited by Innocent; 11.09.2020, 12:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най сетне някакъв силен европейски глас да произнесе!
-" Спрете парите на тези бандити на власт в България
"
Изказване на ирландката Клеър Дали - депутат в Европейския парламент от групата на Европейска обединена левица/Северна зелена левица, на заседанието на Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) в европарламента. Думите ѝ са по повод оценката, която направи еврокомисар Вера Йоурова за състоянието на Механизма за сътрудничество и проверка на България и дали ще бъде прекратен заради напредъка на страната.
Шокирана съм от думите на еврокомисар Вера Йоурова за ситуацията в България. Мисля, че те представят картина, напълно противоположна на реалността в тази страна."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Типична класика - абсолютно същите намеци чувах от някои форумци и преди 7 години есента на 2013 когато основно се прехвърлих отвъд океана - при ралито през годината как се набабанвам точно на върха...a пък софка не е мръднала и милиметър за това време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРано или късно ще излезем от тази дупка!
Съгласен съм с анализа на Карол и мисля, че качващите се в момента на американското конче, може да се окажат с тежки синини. Софикс, от друга страна е на 430 пункта - много по-безопасни нива за вход...
Коментар
-
Помните ли Сталина март месец, като ни плашеше. Заедно с Тедрос. Най-бедните и болни държави излъчили представители да управпляват парите и здравето на света. Пълен смях. Проговорят ли, чета само заглавието, усмихвам се и не чета повече. Как не ги е срам? За един висок световен пост да си дадеш достойнство и всичко.
https://www.investor.bg/drugi/338/a/...aksina-311725/
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар