Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by 15%; 28.10.2020, 22:13.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ако се е изчистила както през март- набързо ще отидем към 300
https://www.youtube.com/watch?v=UVOBYmLbzWc
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Днес пуснах това сравнение защото според мен твърде много използваме историята, за да си правим изводи за бъдещето на БФБ. Подчертавам - на БФБ, иначе е добре да се знае историята! Та, Софка в момента се състои от дооооооста консервативни ИЛИ шокиращо ниско оценени акции и това прави времената различни и аналогиите с 2009 г. нереални. Това разбира се си е мое мнение и аз заставам зад него със собствени пари като не продавам, а даже си пазарувам с колкото мога.
П.П. Софикс 300 означава спад с по 30% на всички компании в него! Да, може някоя да потъне с 30, но за всички е несериозно според мен. Дай примери, освен да кажем Еврохолд и ХВ, кой друг би могъл да потъне с толкова?
- 1 like
Коментар
-
То работата не е за смях- хем съм донякъде на мнението на Батя, че част от компаниите вече са доста преразпродадени, хем си представям какво ще е ако към нашият здрав тренд надолу добавим и такъв навън..
П.П. Софикс 300 означава спад с по 30% на всички компании в него! Да, може някоя да потъне с 30, но за всички е несериозно според мен. Дай примери, освен да кажем Еврохолд и ХВ, кой друг би могъл да потъне с толкова?Last edited by 15%; 28.10.2020, 21:29.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ти си вторият човек, който дава тази прогноза. Аз не смятам, че ще стигнем дотам, но само времето ще покаже
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако се е изчистила както през март- набързо ще отидем към 300Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВ реално време - Дакса на минус 4, Софка на +
за мен това е показателно, че борсичката ни съвсем се изчисти от спекуланти и треперещи ръчички.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПичове какъв оптимизъм ви гони.
От нова година ще има яко разпродажби.
Ще се прехвърлят стотици милиони от фондовете демек борсата в ръчичките на тиквата.
Я си представете сега 100млн да изчезнат от борсата, а 1 млрд. В кърпа ни е вързан 10% спад
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
абе трябваше да излезеш преди 30мин. .... лошо те чака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Явно обаче през някакви периоди поскъпва и кешът. Като сравняваме някаква борсова компания, я сравняваме с кеша/акция.
щом народа стиска кеша и тъпче под юргана, как да тръгне борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИма безумно евтини компании на нашта борса.. Аз не проумявам как въобще е възможно това да се задържи толкова дълго време, та камоли да падат още.. По принцип в икономическите системи дефектите не съществуват дълго, на БФБ обаче сме над всякакви икономически закони!
щом народа стиска кеша и тъпче под юргана, как да тръгне борсата
Коментар
Коментар