Има ли оптимисти Понеделник ще е мазало. Вадете вазелина и се приготвяйте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИнтересно събитие днес - въведена е доста щедра поръчка купува за всичките 2 100 000 акции на адсица "И Ар Джи Капитал -3" на 4,30 лв ......
Не знам дали поръчката за придобиването е на чужда фирма или на един български холдинг,който не цени собствените си дружества, а постоянно придобива нови ,но е добре освобождаването на около 10 милиона лева забити в неликвиден актив на БФБ...Last edited by Grosss; 29.10.2020, 15:10.
Коментар
-
Интересно събитие днес - въведена е доста щедра поръчка купува за всичките 2 100 000 акции на адсица "И Ар Джи Капитал -3" на 4,30 лв ......
Не знам дали поръчката за придобиването е на чужда фирма или на един български холдинг,който не цени собствените си дружества, а постоянно придобива нови ,но е добре освобождаването на около 10 милиона лева забити в неликвиден актив на БФБ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има само едно оптимистично нещо в Б-я в момента. Това е че сме част от ЕРМ2 и Банков Надзор, което значи ниски лихви, още много кредити за Държавата, позициониране на инвестиционната карта на света с по-висок статут, както и дай Боже Евро след 2-3 г. Това е нещото, което все още не е разбрано какво означава. Видяхме само две направления засега - Банките в Б-я под надзор на ЕЦБ, което страхотна разлика, както и превителството как взе едни 5 милиарда като на шега на рекорно ниски лихви. Това не е ли полза и далавера? А това е само началото, тепърва се започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
За мен всички без БРЕФ, АТЕРА и Агрокредита могат да паднат с 50+% без проблем..
Иначе и аз мисля като 15%, че има само няколко дружества, които могат да утекат с голям процент, ако мажото им спред да ги помпи и крепи, но това е друга тема. Пък и всички "злини" на пазара си отиват на 03.11 с изборите в щатите, после настава всемирен ред и благодат, особено след като байдън даде властта на цръното моме и се оттегли заради деменция, за кеф на всички джендъри и либерастиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колко красиво е прелетял Дау тази вечер под 'психологическото' 27ооо, почти като полета на Баумгартнер от космическия балон
Цяло лято чакаме да се пречисти крушата, айде да прави дъното и да започваме на чисто ))
Ps. добрютро. на играчите. С пожелание за здрава мисъл и нови бфб успехиLast edited by precakanoto; 29.10.2020, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Уффф, значи като сме видели нещо някога, това означава, че цял живот ще го гледаме?!?! Ама много се дразня от тооооолкова велики логики. Ти това което си виждал някога, продължаваш ли да го виждаш? Хахаха, дано се сетиш за какво става въпрос...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда падат, аз ще добавя
ДоХ да падне от 60млн, на 40млн кап при 40млн печалба на банката - ОК, СФТРД да падне на 4лв при непрекъснат ръст на продажбите - ОК, Брефчето да падне на 1лв...нека видим отчета, мисля че няма да е толкова песмистичен, колкото е продавача. Сфарм на 2лв и Стара планина на 3лв - аз съм ОК!
Хубава вечер на всички!
Ще минем на непрепоръчителната от финансистите форма инвестиране, наречена "усредняване"Last edited by precakanoto; 28.10.2020, 22:55.
- 5 Харесвания
Коментар
-
да падат, аз ще добавя
ДоХ да падне от 60млн, на 40млн кап при 40млн печалба на банката - ОК, СФТРД да падне на 4лв при непрекъснат ръст на продажбите - ОК, Брефчето да падне на 1лв...нека видим отчета, мисля че няма да е толкова песимистичен, колкото е продавача. Сфарм на 2лв и Стара планина на 3лв - аз съм ОК!
Хубава вечер на всички!Last edited by tony1975; 28.10.2020, 22:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За мен всички без БРЕФ, АТЕРА и Агрокредита могат да паднат с 50+% без проблем..
- 1 like
Коментар
-
Когато се регистрирах във форума изглеждах 1:1 с вокала, но тогава БФБ вървеше оптимистично, сега косата, брадата и индекса са на 1/4 от златната си ера
и на мен траша ми иде извътре така да се каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
П.П. Между другото, може и да си прав, но според мен трябва лихвите да станат по 5%, а всички компании да се окажат на загуба.Last edited by 15%; 28.10.2020, 22:16.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар