IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Че ти ли разбираш от майтап !? Моите съболезнования ако си се потопил под водата при пиб, ама вземете пример от Батя бе, нямате ли желание да се научите от положителните примери. Аре да кажем, че аз не ставам
    Аз за разлика от Батя не съм продал и смятам да реализирам добра печалба, но няма смисъл от лични нападки. Трябва да си много тъп за да не виждаш, че БФБ-то от 3 години никакво го няма, нищо че някои, не знам как да ги нарека, се мъчат да питаш друго, може би целта им е да се изявят, да покажат, че са повече от другите ... Аз не искам да ви информирам за моите печалби или загуби, но ме е яд, че хора, който пишат, че имат опит от 20г. на борсата не виждат очевидни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

коя табличка бе? Онази дето я бяха писали на 3 уискита? Вие верно не разбирате от майтап.
      Че ти ли разбираш от майтап !? Моите съболезнования ако си се потопил под водата при пиб, ама вземете пример от Батя бе, нямате ли желание да се научите от положителните примери. Аре да кажем, че аз не ставам
      Ето например Батя разкарва шитовете и си купува нешитовете. Просто е. Както казва и дддд
      Обичам тази борса )
      Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 18:28.

Коментар

Да да,
        Виж пак табличката на Софикс и си заври главата в пясъка, че е много грозна гледката
        Мрънкачите обикновено са и неудачници,(статистически)
        ps. А още по-грозно е когато станат и Ганювци
        коя табличка бе? Онази дето я бяха писали на 3 уискита? Вие верно не разбирате от майтап.
        Last edited by petyob; 30.11.2020, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
          Просто 4DБай Ганьо
          Да да,
          Виж пак табличката на Софикс и си заври главата в пясъка, че е много грозна гледката
          Мрънкачите обикновено са и неудачници,(статистически)
          ps. А още по-грозно е когато станат и Ганювци
          Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 18:04.

Коментар

• Просто 4DБай Ганьо прецаканият
            Last edited by O2; 30.11.2020, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Написаното е олицетворение на 99 % от българите
              Е ти си ясен. Химчето е най
              Ама с цървули в дивия запад се ходи до едно време
              Както е казал класика - "от цървул трандафор не става"

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

След като прецакахте всичко що можеше да се прецака вече не остана кого освен себе си да прецакаш.
                Какво значи прецакахте. Не е ли все още виновно правителството!? ))

Коментар

Не. Да ти призная - това очаквам.
                  На мен индексът не ми пречи, особено ако портфейлчето върви нагоре
                  След като прецакахте всичко що можеше да се прецака вече не остана кого освен себе си да прецакаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

И ти ли се мислиш за гениална, като 4д ? Има опасност гениалните за станете повече от индианците ..
                    Не. Просто набарах готин портфейл. Пожелавам ти го и на теб.
                    Макар че само с пожелания не става
                    С повече труд, повече работа, и по-малко гледане в чуждото канче, може да се получи някой ден.
                    Дай Боже всекиму. Прав беше Ендер, като ме предупреди, че ще вляза в множеството варианти на митичния дддд
                    Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 17:54.

Коментар

И ти ли се мислиш за гениална, като 4д ? Има опасност гениалните за станете повече от индианците ..

Коментар

Написаното е олицетворение на 99 % от българите

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За толкова ни стигат акъла и възможностите,ти нещо друго ли чакаш?

Коментар

• Борса, на която перлите са Банка Молдован/Прах за прене Изи и Муки грозни часовници/Крушки през wifi (стоки ли, собствена продукция ли е, но марж на печалба като наркотици, който иска да вярва) не може да бъде унищожена, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Коментар

Пак ли сами се бутаме в минуса днеска !?
                              За толкова ни стигат акъла и възможностите,ти нещо друго ли чакаш?

Коментар

• Пак ли сами се бутаме в минуса днеска !?

Коментар

Working...
                                X